Θ. Παφίλης: Σταματήστε το πινγκ-πονγκ! Η ΧΑ και ο φασισμός είναι γνήσιο τέκνο του συστήματος που υπηρετείτε

Τόσο δύσκολο είναι να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος και να επαναφέρετε τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων; Η ΧΑ και ο φασισμός είναι γνήσιο -ούτε καν νόθο- του συστήματος που υπηρετείτε όλοι σας.

Δε σταματάτε λίγο το πινγκ-πονγκ; Εσείς (του ΣΥΡΙΖΑ) το καταργήσατε και εσείς (της ΝΔ) δεν το επαναφέρατε, για να παίζετε τώρα αυτό το παιχνίδι. Εμείς υποστηρίζουμε ότι πρέπει να επανέλθει η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, με όποιον νομικό τρόπο είναι πιο πρόσφορο και άμεσο Τόσο δύσκολο είναι να πείτε ότι κάνετε λάθος και παίζετε πινγκ-πονγκ μες στην αίθουσα; Φτάνει πια.

Με αυτά τα λόγια έκλεισε ο Θανάσης Παφίλης την παρέμβασή του, ξεσκεπάζοντας το άθλιο δικομματικό παιχνίδι, που αυτή τη φορά απέκτησε “αντιφα” μανδύα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ υπενθύμισε τι στάση κράτησε κάθε πολιτική δύναμη -γνωριζόμαστε όλοι- ποιοι εγκαλούσαν το ΚΚΕ όταν αποκαλούσε εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή και ποιοι έκαναν πολιτικούς εναγκαλισμούς με τα στελέχη της και ήθελαν μια “ήμερη χρυσή αυγή με γραβάτα”, ψάχνοντας σήμερα πλυντήρια για να ξεπλύνουν τη στάση τους.

Η ΧΑ και ο φασισμός είναι γνήσιο -ούτε καν νόθο- του συστήματος που υπηρετείτε όλοι σας, του καπιταλισμού, και αυτό έχει αποδειχτεί και ιστορικά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: