Τέρμα οι μπούκλες, τα έντονα κραγιόν και τα κόκκινα στην ΕΡΤ

Λογικά θα απαγορευτούν και τα βίντεο όπου εμφανίζεται η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Μαρίνα Πατούλη.

Δεν ξέρουμε αν στην ΕΡΤ αποφάσισαν να διορίσουν ως νέο διοικητή τον Περίανδρο Πώπωτα από το Καφέ της Χαράς που επιστρέφει οσονούπω στη μικρή οθόνη, σίγουρα όμως οι νέες οδηγίες αμφίεσης προς της παρουσιάστριες των εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης. Όπως γράφει η φιλοκυβερνητική “Δημοκρατία”, το νέο “dress code” περιλαμβάνει συστάσεις για αποφυγή χτενισμάτων με μπούκλες, έντονων κραγιόν και του κόκκινου χρώματος σε μακιγιάζ και ρούχα. Όλα προς χάριν της ευπρέπειας και της αριστείας βεβαίως – βεβαίως.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα επιτρέπονται μόνο γκριζόμαυρα ταγέρ σαν αυτά της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως, ελέγχονται ως ανακριβείς. Υπό σκέψην ωστόσο το ενδεχόμενο να επιβληθεί και μεζούρα στις φούστες, όπως την εποχή του Πάγκαλου. Κατόπιν όλων αυτών, το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα ξαναδούμε σε κρατικό κανάλι βίντεο στα οποία εμφανίζεται η κυρία Μαρίνα Πατούλη, ως “πρώτη κυρία” της περιφέρειας Αττικής.

Μετά το δόγμα “νόμος και τάξις” η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να επιβάλλει και τη συγγενικής υφής λογική “πνεύμα και ηθική”, επιταχύνοντας το ταξίδι σε περασμένες δεκαετίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως με όποια αμφίεση κι αν επιβληθεί στην κρατική τηλεόραση, αυτή θα συνεχίσει να επιτελεί με προσήλωση το προπαγανδιστικό της έργο υπέρ της εκάστοτε εξουσίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: