Τελικά ποιος είναι δεκανίκι της Δεξιάς; – Η Αυγή είδε σήμερα “κυκλοφοριακό χάος” στους δρόμους της Αθήνας

Δεξιά είναι πολλά πράγματα, όχι μόνο αυτοί που το δηλώνουν ανοιχτά. Πχ ο κοινωνικός αυτοματισμός και όσοι τον καλλιεργούν.

Ξέρετε τι είναι Δεξιά; Πολλά πράγματα, όχι μόνο αυτοί που το δηλώνουν ανοιχτά.

Δεξιά είναι πχ η αλλεργία απέναντι στην απεργία (κάνει και ρίμα). Η αλλεργία απέναντι σε κάθε αγώνα των εργατών περνάει μέσα από διάφορα μέσα: πχ τον κοινωνικό αυτοματισμό, τους “αγανακτισμένους πολίτες”, τα ρεπορτάζ για το μποτιλιάρισμα και την ταλαιπωρία, που καλλιεργούν τα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά στους νοικοκυραίους.

Σαν αυτά που καλλιεργεί πχ το δελτίο του ΣΚΑΪ, οι κραυγές του Πορτοσάλτε για “κατσαπλιάδες” και τα αυθόρμητα ρεπορτάζ στην Εθνική Οδό που δείχνουν τα οχήματα που κολλάνε στην κίνηση. Όπως συμβαίνει δηλαδή σε καθημερινή βάση, είτε απεργούν είτε όχι τα ΜΜΜ, μην αφήνεις όμως την πραγματικότητα και μια μικρή λεπτομέρεια να σου χαλάσει ένα έτοιμο συμπέρασμα.

Ναι αλλά Δεξιά δεν είναι μόνο ο ΣΚΑΪ. Δεν είναι μόνο αυτοί που το δηλώνουν. Είναι και αυτοί που το παίζουν αντιπολίτευση, παρόλα αυτά δεν παραλείπουν να αντιγράφουν αμάσητο το “ρεπορτάζ” του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το κυκλοφοριακό κομφούζιο. Βάζει και η “Αυγή” το δικό της λιθαράκι στην αναπαραγωγή του σχετικού κλίματος με το δικό της δημοσίευμα. Που είναι τόσο “απολαυστικό” και αποκαλυπτικό, ώστε δε χορταίνει να το διαβάζει κανείς.

Kυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από τα ύψος των ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό, στις λεωφόρους Κατεχάκη, στο ρεύμα προς τη Μεσογείων, Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, Αλεξάνδρας, Βασ.Σοφίας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, καθώς και στους δρόμους προς το λιμάνι του Πειραιά

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι πολίτες, αφού, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από τα ύψος των ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό, στις λεωφόρους Κατεχάκη, στο ρεύμα προς τη Μεσογείων, Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, Αλεξάνδρας, Βασ.Σοφίας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, καθώς και στους δρόμους προς το λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν ισχύουν σήμερα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος). Παράλληλα, επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα. Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν, από τις 10:00, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κυκλοφορία στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας («astynomia.gr»)

Κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι πολίτες πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, ακόμα και παραπομπή στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. Και προπαντός το χτύπημα περί “χάους” στον τίτλο, που μπορεί να είναι και επιλογή του προσωπικού της εφημερίδας.

Είπατε τίποτα για δεκανίκια της Δεξιάς…;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: