Τανκς στην ΕΡΤ θα ήθελε να δει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Μπορεί το – λίαν συντόμως – κόμμα του να ήρε μόλις το εμπάργκο στην ΕΡΤ, εκείνος όμως δεν ξεχνά και κρατά ψηλά τη σημαία της ιδεολογικής καθαρότητας. 

Αναμφίβολα μια από τις πιο δυνατές μεταγραφές της ΝΔ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι ο δημοσιογράφος – ποιητής – μουσικός, ο σύγχρονος Ντα Βίντσι Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μπορεί το – λίαν συντόμως – κόμμα του να ήρε μόλις το εμπάργκο στην ΕΡΤ, εκείνος όμως δεν ξεχνά και κρατά ψηλά τη σημαία της ιδεολογικής καθαρότητας.

Σκρινσοτ από Documento

Αν το μνημείο “πεσόντων” της ΕΡΤ είχε προκαλέσει κύματα γέλωτος ανά την επικράτεια, φαίνεται πως ο μέλλων υποψήφιος βουλευτής με το χρυσαυγίτη (αν κρίνουμε από το άβαταρ) συνομιλητή του πολύ θα ήθελαν να δώσουν αφορμή για ένα πραγματικό μνημείο πεσόντων. Κρίμα βέβαια που η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς ανάγκασε τον καλό λειτουργό της ενημέρωσης να κατεβάσει τη δημοκρατική αυτή στιχομυθία.

Ευτυχώς που υπάρχουν πλήθος άλλα τεκμήρια των απόψεών του, που όλοι ανυπομονούμε να ακούσουμε εμπλουτισμένες και από βήματος βουλής. Απόψεις που έδωσαν την έμπνευση για το απόλυτο κρας τεστ του Μπογδάνου με την Ελεύθερη Ώρα, με τις διαφορές να είναι πολύ πιο δυσδιάκριτες απ’ όσο θα νομίζατε.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: