Ταυτοποιήθηκαν 7 ακροδεξιοί τραμπούκοι που επιτέθηκαν σε εργαζόμενους ΜΚΟ στη Μυτιλήνη

Δικογραφία για σειρά αδικημάτων σχηματίστηκε σε βάρος των ταυτοποιημένων δραστών, ενώ αναζητείται ακόμα η ταυτότητα άλλων συμμετεχόντων στο σπάσιμο αυτοκινήτου και τον ξυλοδαρμό εργαζόμενων σε ΜΚΟ.

Ταυτοποιήθηκαν 7 μπουμπούκια που ευθύνονται για την επίθεση σε δύο εργαζόμενους ΜΚΟ στην πόλη της Μυτιλήνης στις 27 Φλεβάρη. Η ταυτοποίηση έγινε μετά από έρευνα του αστυνομικού τμήματος Μυτιλήνης και η δικογραφία που σχηματίστηκε και υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης περιλαμβάνει τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της εξύβρισης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Πιο συγκεκριμένα, τα επτά φασιστοειδή επιτέθηκαν μαζί με ακόμα άγνωστα στις αρχές άτομα το μεσημέρι της 27ης Φλεβάρη σε δημοτική οδό της πόλης, όπου ακινητοποίησαν όχημα στο οποίο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι ΜΚΟ, έσπασαν το αυτοκίνητο, έβρισαν και χειροδίκησαν σε βάρος των αλλοδαπών εργαζομένων.
Ευελπιστούμε σύντομα να συλληφθούν οι ήδη ταυτοποιημένοι δράστες και να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, αλλά και όλοι όσοι εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία αυτής της περιόδου για να επιβάλλουν το νόμο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στη Λέσβο και τα άλλα δοκιμαζόμενα από τον εγκλωβισμό προσφύγων νησιά.
Mε πληροφορίες από lesvosnews.net
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: