Τα ναζίδια κι αν ξεπλένεις – Αποθέωση φασιστοειδών σε ΜΜΕ και Βουλή με αφορμή την κηδεία Κατσίφα

Μα να ενοχλούν μερικά αγνά σύμβολα μίσους σε τατουάζ;

Συνεχίζεται το εθνικιστικό παραλήρημα που έχει ξεσπάσει από τη μέρα που ο οπλοφορών ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτώβρη. Αφορμή για το νέο γύρο κρεσέντο η κηδεία στη γενέτειρά του στους Βουλιαράτες, όπου παραβρέθηκε όλο το αφάν γκατέ της εγχώριας φασιστίλας, με προεξάρχουσα τη Χρυσή Αυγή, αλλά και γκεστ σταρ συμμετοχή από τη “φιλελεύθερη” ΝΔ, που εκπροσωπήθηκε από το βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Γεωργιάδη και από το βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.

Το τελευταίο δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να πλειοδοτήσει σε καπηλεία του συμβάντος, οσμιζόμενο ψηφαλάκια “αγανακτισμένων πατριωτών”, που, όπως και στην περίπτωση του Μακεδονικού, δε θέλει να διαρρεύσουν προς τα δεξιά της. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πιάσει την τέρμα ακροδεξιά μπάντα σε αυτά τα θέματα; Αυτό τουλάχιστον δείχνει η χθεσινή παρέμβαση της Σοφίας Βούλτεψης στη βουλή, που έκανε λόγο για “υπόγεια εθνοκάθαρση” (!) στη Βόρειο Ήπειρο, αγανακτισμένη μάλιστα που η ΕΛ.ΑΣ έδωσε τα στοιχεία του ποινικού μητρώου του συλληφθέντος στο παρελθόν χασισέμπορα Κατσίφα. Το ACAB μένος της ΝΔ όταν πρόκειται για εθνίκια εξάλλου είχε πιστοποιηθεί και στο παρελθόν, όταν η ΝΔ διαμαρτυρόταν για την καταστολή “Μακεδονομάχων” στη Φλώρινα πριν λίγους μήνες κατά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Ως αποκορύφωμα ήρθε η πρωτοβουλία του προεδρεύοντος της βουλής βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, να περάσει απόφαση για τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κ. Κατσίφα, την ώρα που σε αυτή βρίσκονταν ελάχιστοι βουλευτές, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το περιστατικό “δολοφονία”.

Στο χωρό και τα ΜΜΕ, με τον ΑΝΤ1 – οποία έκπληξις – να πρωτοστατεί στο ξέπλυμα φασιστοειδούς, που διαμαρτυρήθηκε στο κανάλι γιατί -άκουσον άκουσον- οι αλβανικές αρχές ενοχλήθηκαν από μερικά αθώα πατριωτικά και ελληνολατρικά τατουάζ όπως τα κάτωθι:

Στο χορό και η γνωστή και μη εξαιρετέα Τάτι Στεφανίδου, που εξανέστη για το “αρχαιοελληνικό σύμβολο” (sic) που απαγόρευσαν οι αλβανικές αρχές, ενώ στη συνέχεια μίλησε για “δικτατορία” που άφησε “κατάλοιπα στο DNA (sic) του κράτους”. Σαν να λέμε, φταίει ο Χότζα που δεν πήγαν στην κηδεία όλοι οι ελληνόψυχοι.

Σε έναν πιο εύθυμο τόνο, αν ως τώρα η λέξη “Μύκονος” σας έφερνε στο νου δαπίτες, σελέμπριτιζ, το ΝΑΜΜΟS και τον Πέτρο τον Πελεκάνο, πλέον ήρθε η ώρα να εμπλουτίσετε τους συνειρμούς σας με εθνοπατριωτική εσάνς κατευθείαν από το νησί των ανέμων:

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: