Τα ΜΑΤ του Χρυσοχουντίδη ξαναχτυπάν – Χημικά και βία πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση στην Κατεχάκη!!

Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα στους διαδηλωτές και απάντησαν με καταστολή στη φωνή τους ενάντια στην καταστολή. Αυτό εξάλλου είναι το μόνο που έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν…

Πριν καν καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα χημικά που έριξαν στους μαθητές στο Υπουργείο Παιδείας κοντά στο Mall, τα ΜΑΤ του Χρυσοχουντίδη ανέλαβαν ξανά δράση χτυπώντας με χημικά τα εργατικά σωματεία και τους διαδηλωτές που μαζεύονταν στην Κατεχάκη, πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση!

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές.

Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα στους διαδηλωτές έκλεισαν προσωρινά με τις κλούβες τον δρόμο αφήνοντας ένα μικρό πέρασμα από το οποίο πρόλαε να περάσει ένα μικρό μέρος του συγκεντρωμένου πλήθους που δεν είχε σχηματίσει καν διαδήλωση.

Τα ΜΑΤ ψέκασαν τους υπόλοιπους διαδηλωτές με χημικά δείχνοντας πως αυτό είναι το μόνο που έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν, ακόμα και όταν δε συμβαίνει το παραμικρό για να επέμβουν.

Λίγα λεπτά αργότερα τα μπλοκ των διαδηλωτών πέρασαν κανονικά από το σημείο που έκλεισαν οι κλούβες με το έτσι θέλω και η συγκέντρωση συνεχίζεται κανονικά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: