Σύγχρονο παιδομάζωμα ετοιμάζει η Δόμνα Μιχαηλίδου – Στην ΕΛ.ΑΣ η μέριμνα των παιδιών των συλληφθέντων!

Το επόμενο εύλογο βήμα, για πιο απτά αποτελέσματα, είναι φυσικά να ξανανοίξουν οι παιδουπόλεις της Φρειδερίκης.

Ολοένα και πιο δυστοπικά είναι τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση, αφού μετά τα καθήκοντα πάταξης της πανδημίας και “φύλαξης” των πανεπιστημίων από τις “δυνάμεις της ανομίας”, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως θα επιφορτιστεί και την τύχη ανήλικων παιδιών, οι γονείς των οποίων έχουν συλληφθεί ή κρατούνται.

Το φοβερό αυτό σχέδιο εξήγγειλε η υπουργός πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, λέγοντας πως θα γίνεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση τέκνων σε περίπτωση σύλληψης ή κράτησης και στη συνέχεια η ΕΛΑΣ θα κανονίζει την ανάθεσή των ανηλίκων σε επίτροπο. Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός δήλωσε στην ΕΡΤ πως “στις περιπτώσεις που υπάρχουν ανήλικα που ζουν χωρίς γονείς είτε γιατί έχουν συλληφθεί ή καταδικαστεί ή τελούν υπό ποινή φυλάκισης” την μέριμνα θα έχει η ΕΛΑΣ, ώστε να εξετάσει ποιος θα είναι υπεύθυνος για τα παιδιά.

«Έχουμε συνεννοηθεί αρχικά με την ΕΛ.ΑΣ., έτσι ώστε να υπάρχει πλέον η υποχρέωση της ΕΛ.ΑΣ. και να μην είναι στην κρίση του κάθε αστυνομικού, να υπάρχει η θεσμική και οριζόντια υποχρέωση για κάθε σύλληψη, για κάθε προφυλάκιση και μετά για κάθε εκτέλεση ποινής. Η αστυνομία θα τραβά αυτόματα από τα μητρώα πολιτών τα στοιχεία και αν υπάρχει παιδί θα ορίζεται αντίστοιχα από το αρμόδιο όργανο ποιος θα είναι ο επίτροπος, ποιος θα βοηθήσει το παιδί κατά τη διάρκεια της απουσίας του γονέα”.

Μάλιστα, η Δόμνα Μιχαηλίδου μας πληροφόρησε ότι ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος για το μέτρο, έχοντας ο ίδιος εκφράσει ανησυχία για τη τύχη των παιδιών όσων συλλαμβάνονται. Και ποιος τρόπος είναι καλύτερος να εκφράσει κανείς τις ευαισθησίες του για τα παιδιά από το να αναθέσει την τύχη τους σε αυτούς που επιτίθενται ακόμα και σε συλλαλητήρια μαθητών;

Το επόμενο εύλογο βήμα, για πιο απτά αποτελέσματα, είναι φυσικά να ξανανοίξουν οι παιδουπόλεις της Φρειδερίκης, με πρώτη στην Κόνιτσα, όπου μπορούν τα εγκαίνια να συνδυαστούν με τα αποκαλυπτήρια του σχεδιαζόμενου από το δήμαρχο αγάλματος της λαοπρόβλητης βασίλισσας. Εξάλλου όσο νωρίτερο και περισσότερο απομακρυνθούν τα παιδιά από τη φθοροποιό επίδραση των παραβατικών γονέων, ιδιαίτερα δε αν είναι τίποτε φορείς μη εθνικώς υγιών αντιλήψεων, τόσο το καλύτερο.

Εσείς δηλαδή δε θα εμπιστευόσασταν το παιδί σας σε άτομα σαν τους ένστολους που μεγαλούργησαν αυτές τις μέρες στη Νέα Σμύρνη; Δε θα θέλατε να του πει αστυνομικός ότι η μάνα του είναι πουτ…; Αν όχι, είναι σαφές ότι είστε εχθροί της τάξης και του έθνους, δίνοντας ένα λόγο παραπάνω στο κράτος να διασφαλίσει πως δε θα μεταδώσετε το ανατρεπτικό σας δηλητήριο στις μελλοντικές γενιές ελληνόπουλων.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: