Συγχαρητήρια από τους ναζί της ΧΑ για τη διαγραφή αγωνίστριας από το Σύλλογο Γονέων στις Συκιές

Η διαγραφή της αγωνίστριας γονέα πυροδότησε ενθουσιασμό στις τάξεις των εγχώριων ναζί που έσπευσαν να στηρίξουν την απόφαση μέσα από γνωστή φασιστοσελίδα της ΧΑ.

Τα πέντε απίστευτα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου που διέγραψαν παρανόμως την αγωνίστρια γονέα από το Διοικητικό Συμβούλιο με απίστευτες αιτιάσεις και απίστευτους χαρακτηρισμούς, λαμβάνουν για την πράξη τους τα συγχαρητήρια από τους Ναζί της Χρυσής Αυγής. Οι Ναζί λοιπόν όχι μόνο δίνουν συγχαρητήρια στους πέντε απίστευτους, αλλά γράφουν πως η διαγραφή της αγωνίστριας γονέα έγινε γιατί αυτή έπαιξε βρώμικο ρόλο εναντίον των κινητοποιήσεων που έγιναν από τους μαθητές για την Μακεδονία! Οι Ναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής ολοκληρώνουν το κείμενο των συγχαρητηρίων προς τους πέντε απίστευτους γράφοντας «Όξω οι εγκάθετοι “απεργοσπάστες” του καθεστώτος από τους Συλλόγους Γονέων, που οφείλουν να συμπαραστέκονται στους υπέρ Πατρίδος αγώνες των παιδιών τους κι όχι να τους σαμποτάρουν!»

Οι πέντε αυτοί απίστευτοι, που δηλώνουν ότι είναι δημοκράτες κι όχι φασίστες, πρέπει να αισθάνονται πολύ περήφανοι που για τη «δημοκρατική» αυτή πράξη της διαγραφής της αγωνίστριας γονέα, οι μόνοι που βρέθηκαν να τους δώσουν συγχαρητήρια είναι οι Ναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής! Οι πέντε αυτοί απίστευτοι, οι οποίοι με ευκολία κάνουν διαγραφές, τις οποίες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν, και βγάζουν ανακοινώσεις, ακόμα δεν έχουν αντιδράσει στα συγχαρητήρια των Ναζί της Χρυσής Αυγής ενώ το κείμενο των συγχαρητηρίων υπάρχει στο «ethnikismos.net» εδώ και δύο μέρες. Δηλαδή οι πέντε απίστευτοι αποδέχονται τα συγχαρητήρια των Ναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής καθώς και την ερμηνεία των απογόνων των Γερμανοτσολιάδων ότι η διαγραφή έγινε για την Μακεδονία;!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΥΓ. Τους πέντε απίστευτους δεν τους χαρακτηρίζουμε φασίστες γιατί μπορεί να μην έχουν συνειδητοποιείσαι τι έκαναν, τι έγραψαν και τι είπαν. Μπορεί κιόλας να έχουν μετανιώσει. Μπορεί να μην θέλουν να ταυτιστούν και με τα όσα έγραψαν γι’ αυτούς οι Ναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής αλλά απλά δεν πρόλαβαν μέχρι στιγμής να αντιδράσουν. Μπορεί όντως να είναι δημοκράτες που παρασύρθηκαν σε «σκοτεινά μονοπάτια». Στο χέρι τους είναι να μας δείξουν τι είναι…

Από: agkidapress.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: