Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή! – Σε εξέλιξη η κινητοποίηση της ΚΝΕ για αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας

Με σύνθημα «Αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας! Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί!» και παρά τη βροχή, βρίσκεται σε εξέλιξη η κινητοποίηση της ΚΝΕ, για την καταδίκη της ωμής επέμβασης στις εσωτερικές εξελίξεις στη Βενεζουέλα από τις ΗΠΑ

Με σύνθημα «Αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας! Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί!» και παρά τη βροχή, βρίσκεται σε εξέλιξη η κινητοποίηση της ΚΝΕ, για την καταδίκη της ωμής επέμβασης στις εσωτερικές εξελίξεις στη Βενεζουέλα από τις ΗΠΑ, τις συμμαχικές τους κυβερνήσεις στη Λατινική Αμερική και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που εκφράζεται με στρατιωτικές απειλές και πραξικοπηματικές ενέργειες κατά του εκλεγμένου προέδρου της Βενεζουέλας, με παράλληλη στήριξη και αναγνώριση των αντιδραστικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται πικετοφορία στην αμερικανική πρεσβεία και στα γραφεία της ΕΕ. Το πανό στην κεφαλή της πικετοφορίας αναγράφει «ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ σημαίνει χούντες και πόλεμοι! Όχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Βενεζουέλα» στα ελληνικά τα αγγλικά, αλλά και τα ισπανικά. Σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Κομμουνιστική Νεολαία Βενεζουέλας και το ΚΚ Βενεζουέλας, στην κεφαλή βρίσκεται και η σημαία της ΚΝ Βενεζουέλας.

Νωρίτερα στην συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας, μίλησε ο Πασχάλης Καγιάνης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ΚΣ.

Ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποιείται και στη Θεσσαλονίκη

902

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: