“Σπάσε το κεφάλι κάθε κνίτη” – Φασιστοειδή απειλούν στο 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

H νέα προσπάθεια κατατρομοκράτησης των μαθητών που συσπειρώνονται στην ΚΝΕ δε θα περάσει.

Τα απειλητικά, αντικομμουνιστικά συνθήματα που έγραψαν φασιστοειδή σε τοίχο του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Μαθητική Οργάνωση Βριλησσίων – Μελισσίων της ΚΝΕ. Στην καταγγελία της αναφέρει:

«Η Μαθητική Οργάνωση Βριλησσίων – Μελισσίων καταδικάζει τα απειλητικά, αντικομμουνιστικά και εγκληματικά συνθήματα, με τα οποία βρώμισε το σχολείο μας ομάδα φασιστοειδών.

Τους δηλώνουμε ανοιχτά πως δεν φοβόμαστε ούτε τρομοκρατούμαστε! Γνωρίζουμε πως ο εχθρός τους είναι όποιος μαθητής σηκώνει κεφάλι, όποιος μαθητής αγωνίζεται. Δεν είναι τυχαία όμως αυτή η επίθεση, σε μια περίοδο που οι μαθητές βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις, οργανώνουμε τον συντονισμό μας με δεκάδες σχολεία της Αθήνας, διεκδικώντας τη ζωή, το σχολείο και το μέλλον που έχουμε ανάγκη. Αυτόν τον αγώνα, που στοχεύει την ΕΕ, τις κυβερνήσεις και το σύστημα τους, έχουν βάλει στο μάτι και διάφορες “φωνές” μέσα στο σχολείο που προσπαθούν να μας πείσουν να κάτσουμε στα αυγά μας. Είναι αυτοί που τρέχουν να σβήσουν συνθήματα που καλούν τους μαθητές να ξεσηκωθούν, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όταν οι φασίστες λερώνουν τους τοίχους του σχολείου μας με τον αντικομμουνιστικό οχετό τους.

Θα μας βρουν απέναντι!

Καλούμε τους συμμαθητές μας, μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές μας, να καταδικάσουμε και να παλέψουμε μαζί για τις ανάγκες και τα όνειρά μας! Να γίνουμε περισσότεροι στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά τον φασισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Όπου όλοι οι μαθητές θα έχουμε πρόσβαση σε ένα σχολείο που δεν θα μας κοιτάει στην τσέπη, αλλά θα μας μορφώνει ολόπλευρα!

Σε αυτόν τον όμορφο αγώνα έλα μαζί μας! Να γίνουμε περισσότεροι!».

Από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: