Σκληρή απάντηση Πελετίδη στον Δήμαρχο Ιωαννίνων: Πύργο του Τάτλιν εσύ; “Θωρηκτό Ποτέμκιν” στολίζω στην Πάτρα

“Δεν μπορεί, ο κυρκόσπορος στα Γιάννενα να στήνει έργο που παρήγγειλε ο Λένιν και εγώ με τον φόβο αντιδράσεων να το παίζω παραδοσιακός βλαχοδήμαρχος”, είπε σε στενούς του συνεργάτες.

Το είδαμε, γελάσαμε και το αναδημοσιεύουμε:

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον Δήμο Ιωαννίνων που αποφάσισε για δέντρο Χριστουγέννων να στολίσει μία εκδοχή του “Πύργου του Τάτλιν”. Και δεν είναι μόνο οι Γιαννιώτες που δεν μπορούν να καταλάβουν σε ποιο σημείο του Πύργου θα σταθεί Αι Βασίλης για να φωτογραφίζεται με τα παιδιά τους, αλλά το θέμα απόκτησε πανελλήνια διάσταση.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα, ο κομμουνιστής Δήμαρχος της, Κώστας Πελετίδης ενώ από χθες έχει στήσει συνεργεία και στήνουν στην κεντρική πλατεία της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου) τα πατροπαράδοτα δέντρα και φάτνη μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Δημαρίτης δήμαρχος Ιωαννίνων σήκωσε κομμουνιστικό σύμβολο στην δική του πόλη με νέα απόφαση του έδωσε εντολή να σταματήσει το στήσιμο στην Πάτρα του κλασσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της φάτνης.

“Δεν μπορεί, ο κυρκόσπορος στα Γιάννενα να στήνει έργο που παρήγγειλε ο Λένιν και εγώ με τον φόβο αντιδράσεων να το παίζω παραδοσιακός βλαχοδήμαρχος”, είπε σε στενούς του συνεργάτες.

“Μιας και σαν ελληνική παράδοση έχουμε το στόλισμα καραβιού, και όχι το γερμανόφερτο δέντρο, από αύριο τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων θα στήσουν καράβι”………

Και συμπλήρωσε, “Και όχι οποιοδήποτε καράβι, αλλά το κομμουνιστικό σύμβολο, Θωρηκτό Ποτέμκιν”, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα από τους στενούς του συνεργάτες.

Αύριο λοιπόν, στην Πάτρα, στην Πλατεία Γεωργίου θα αρχίζει να στήνεται για την περίοδο των γιορτών το “Θωρηκτό Ποτέμκιν”, ενώ ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι τα κανόνια του πλοίου θα στρέφονται νοτιοδυτικά, στην κατεύθυνση των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.

Και όποιος έπιασε το υπονοούμενο, το έπιασε!

Keep Trolling

Πηγή: Άνεμος Αντίστασης

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: