Σκασμός οι συκοφάντες πολύ μιλήσατε – Πλήρης επιβεβαίωση του τεχνικού προβλήματος για τη συναυλία στην Πάτρα

Έγγραφο της εταιρίας επιβεβαιώνει πλήρως την ύπαρξη τεχνικού προβλήματος και κλείνει το στόμα των συκοφαντών που βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν τη δημοτική αρχή.

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, εν προκειμένω τα πρώτα 24ωρα. Ο λόγος για τη διαβόητη πια υπόθεση της συναυλίας των Rotting Christ, που κατέστη αδύνατο να πραγματοποιηθεί για τεχνικούς λόγους.

Τι κι αν σχεδόν από την πρώτη στιγμή τόσο ο δήμος με σειρά δελτίων τύπου, όσο κυρίως τα ως τώρα πεπραγμένα του δήμου καθιστούσαν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση “λογοκρισίας”… Πρώτα η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας και έπειτα σύμπας ο μηχανισμός της Κουμουνδούρου και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος του δημάρχου. Στόχος όχι μόνο να πληγεί το προσωπικό του κύρος και συνολικά η Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας, αλλά να χρεωθεί και στον πολιτικό του χώρο, δηλαδή το ΚΚΕ, “συντηρητισμός” και “υποταγή στα κελεύσματα” της Εκκλησίας.

Υπήρχαν βέβαια και οι “καλοπροαίρετοι”. Εκείνοι που είχαν κάθε “καλή διάθεση” να πιστέψουν το δήμο για τα περί βλάβης, αλλά θέλανε βρε αδερφέ μια “απόδειξη” ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Τις αποδείξεις αυτές έφερε στο φως υπό τη μορφή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ο Ημεροδρόμος, παρουσιάζοντας δύο e – mail, που δεν αφήνουν ίχνος αμφιβολίας για το υπαρκτό τεχνικό πρόβλημα, που καθιστούσε αδύνατη τη διεξαγωγή οποιασδήποτε συναυλίας στο χώρο. Το πρώτο είναι της εταιρείας bailos, που έκανε αυτοψία για λογαριασμό της “Δίηχος” που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, μετά την ενημέρωση από το δήμο για το ζήτημα:

 

Στη συνέχεια, η ίδια η Δίηχος απέστειλε μέηλ στο δήμο, με το οποίο αναφέρει συγκεκριμένα το πρόβλημα και αναλαμβάνει να στείλει ειδικό συνεργείο για να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα το συντομότερο. Κάτι που προφανώς δεν κατόρθωσε να γίνει εγκαίρως και η συναυλία ακυρώθηκε.

Δεν έχουμε την αυταπάτη πως θα ζητήσει κανείς από τους συκοφάντες συγγνώμη, δείχνοντας μια έντιμη στάση. Τουλάχιστον ας σωπάσουν έστω και τώρα για να πάψουν να εκτίθενται ως κοινοί λασπολόγοι και συκοφάντες που είναι, πέραν κάθε αμφισβήτησης.

Και μια προτροπή προς τους πραγματικά καλοπροαίρετους, που παρασύρθηκαν από την επικοινωνιακή επίθεση των τελευταίων ημερών στα social media: μην αφήνετε τους προβληματισμούς σας και την κριτική σας να τρέφονται από κυβερνητικά τρολ της κακιάς ώρας και κυρίως να στρέφονται σε ανούσια μονοπάτια, μακριά από την πολιτική ουσία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
2 Σχόλια

Κάντε ένα σχόλιο: