Προσωρινή δικαστική απόφαση για επιστροφή στη δουλειά των εργαζόμενων στα MARKET IN

Η πίεση κι η επιμονή των εργαζόμενων μέσα από το ταξικό σωματείο τους έδωσε αποτελέσματα, αφού με προσωρινή απόφαση δικαστηρίου, επιστρέφουν από αύριο στη δουλειά τους, στην αλυσίδα MARKET IN. Η νίκη αυτή βγάζει συμπεράσματα για όλους μας ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Μετά από το σκληρό τρίμηνο αγώνα τους, την άγρια καταστολή, τις κατ’ οίκον συλλήψεις συνδικαλιστών, την απόπειρα τρομοκράτησής τους με πληρωμένους μπράβους της νύχτας, οι εργαζόμενοι της πρώην “Καρυπίδης”, που διεκδικούν τις θέσεις εργασίας τους από το νέο εργοδότη και την αλυσίδα MARKET IN, πέτυχαν μια μικρή νίκη και μια πρώτη δικαστική δικαίωση.
.
Η πίεση κι η επιμονή των εργαζόμενων μέσα από το ταξικό σωματείο τους έδωσε αποτελέσματα, αφού με προσωρινή απόφαση δικαστηρίου, επιστρέφουν από αύριο στη δουλειά τους, στην αλυσίδα MARKET IN. Κι όπως σημειώνει η ανακοίνωση του ΕΚ Ιωαννίνων, η νίκη αυτή βγάζει συμπεράσματα για όλους και δείχνει στην πράξη πως κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:
Μετά τα τελευταία γεγονότα στο super market MARKET IN , τον τρίμηνο αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι του πρώην ΚΑΡΥΠΙΔΗ με το Σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο, για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια, η πίεση που ασκήθηκε και η επιμονή τους είχαν αποτέλεσμα. Από αύριο επιστρέφουν στην δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου. Η νίκη αυτών των εργαζομένων βγάζει συμπεράσματα για όλους μας ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
.
Η μάχη που έδωσαν με το ταξικό Σωματείο τους και την συμπαράσταση των εργαζομένων όλων των κλάδων δεν πήγε χαμένη..
Κανένας εργαζόμενος μόνος, μέσα από τον συλλογικό αγώνα μέσα από το Σωματείο μας θα κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες. Εμείς έχουμε τη δύναμη αρκεί να το καταλάβουμε.
Συνεχίζουμε δυναμώνουμε το Σωματείο μας, παλεύουμε για ζωή με δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες μας.
Φωτό και πληροφορίες από το Epirus-TV news.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: