Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο – Ουρές, θεία κοινωνία και αγιασμοί περιπολικών στα Θεοφάνεια

Όλοι γνωρίζουν εξάλλου πως ο ιός μεταδίδεται μόνο σε συγκεντρώσεις κομμουνιστών και άλλων μιαρών αθέων.

Όπως χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν διαπιστώσει αυτό το διάστημα, αν κυκλοφορείς δίπλα σε αστυνομικούς χωρίς μάσκα ή έχεις ξεχάσει το sms ή το χαρτί μετακίνησης, το τσουχτερό πρόστιμο είναι σχεδόν εγγυημένο. Όχι όμως αν αφήσεις γένια, φορέσεις ράσο και γυρίζεις ραντίζοντας τα περιπολικά. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είδαμε σε ζωντανά πλάνα πρωινής εκπομπής από τους σημερινούς εορτασμούς των Φώτων, όπου ιερέας αμέριμνος χωρίς μάσκα, βγήκε εκτός ναού (όπου για άγνωστους επιστημονικά λόγους επιτρέπεται την ώρα της τελετής να μη φοράει μάσκα) και έκανε αγιασμό στα περιπολικά που “διακριτικά” σύμφωνα με την κυβερνητική αργκό, φρόντιζαν η ωμή παραβίαση των μέτρων στις εκκλησίες να γίνεται “με μέτρο”.

https://twitter.com/TassosMorfis/status/1346739442338459648?s=09

Μετά από αυτό, αναρωτιέται κανείς αν μπορεί να βγει κάποιος με ένα νεροπίστολο χωρίς μάσκα και να περιβρέχει αστυνομικούς ανεμπόδιστα, με μόνη προϋπόθεση να αυτοαναγορευθεί σε ιερέα θρησκείας δικής του έμπνευσης, κάπως σαν εκείνο το ιδιοκτήτη μπαρ στην Ισπανία που αστειευόμενος έγραψε ότι θα το μετατρέψει σε χώρο λατρείας για να εξαιρεθεί από το λοκντάουν.

Όμορφες εικόνες κατάνυξης είχαμε βέβαια από το σύνολο των ναών της χώρας, αφού η εκκλησία αποφάσισε να γράψει στα παλαιότερα των υποδυμάτων της τα μέτρα, όπως είχε προαναγγείλει εδώ και μέρες. Όλα αυτά με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης που συμμορφώθηκε χωρίς κιχ στο “ιερό αντάρτικο”, παρέχοντας όπως είπαμε και τη μισή αστυνομική δύναμη της χώρας σε ρόλο παρατηρητή ή ταξιθέτη του απίστευτου συνωστισμού που δημιουργήθηκε έξω από σχεδόν κάθε εκκλησία, ενώ και μέσα η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλύτερη, με τη θεία κοινωνία να πραγματοποιείται κανονικά. Τι κι αν ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε μόλις χθες ότι η απόφαση να μην κλείσει η Θεσσαλονίκη για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ενάντια στις επιστημονικές εισηγήσεις οδήγησε σε έκρηξη κρουσμάτων στην πόλη λίγες βδομάδες αργότερα; Όλοι γνωρίζουν εξάλλου πως ο ιός μεταδίδεται μόνο σε συγκεντρώσεις κομμουνιστών και άλλων μιαρών αθέων, ακόμα κι αν τηρούνται στο έπακρο όλα τα μέτρα, εκτός κι αν είσαι αστυνομικός, οπότε ο ιός “δε μεταδίδεται στην ατμόσφαιρα”, όπως δήλωνε και ο κύριος Χρυσοχοΐδης.

Και στην τελική, αν γίνει καμιά στραβή, ας μας φυλάξει ο θεός, όπως δήλωσε σήμερα ο καθηγητής πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Θόδωρος Βασιλακόπουλος σε κάποιο από τα ΜΜΕ που τα βρήκαν βέβαια όλα άψογα, ακόμα και όταν τα ίδια μετέδιδαν εικόνες με πλήρη παραβίαση μέτρων, όπως εδώ στη μητρόπολη Πειραιά, όπου διακρίνονται πιστοί να κοινωνούν ο ένας πάνω στον άλλον, ακόμα και χωρίς ή με κατεβασμένες μάσκες.

Ποιος ξέρει όμως, ίσως για τις εικόνες αυτές τελικά να ευθύνεται για άλλη μια φορά η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: