Πέφτουν οι μάσκες – Υπέρ της παραμονής των ΜΑΤ στο “συνέδριο” της ΓΣΕΕ ψήφισε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ

Όλα αυτά λίγες ώρες αφότου το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “ψεύτικα δίπολα” και δήθεν σύμπραξη ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ κατά των συνδικαλιστικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Κανένα φύλλο συκής δεν κρατούν πια στη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν από λίγη ώρα, όπως έγινε γνωστό, καταψήφισαν πρόταση της ΔΑΣ να αποχωρήσουν από το χώρο του συνεδρίου -παρωδία της ΓΣΕΕ τα ΜΑΤ. Με τον τρόπο αυτό συμμάχησαν ανοιχτά με ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ υπέρ της διατήρησης ενός σιδηρόφρακτου συνεδρίου, υπέρ της καταστολής, υπέρ του φέις κοντρόλ και των διπλών και τριπλών ελέγχων, υπέρ της παρουσίας κουκουλοφόρων ασφαλιτών στο ξενοδοχείο.

Όλα αυτά λίγες ώρες αφότου το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “ψεύτικα δίπολα” και δήθεν σύμπραξη ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ κατά των συνδικαλιστικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, ανακαλύπτοντας “κομματικούς στρατούς” σε όσους αντιδρούν στον εκφυλισμό κάθε έννοιας εργατικού συνεδρίου. Ακόμα και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, είχε φροντίσει να κρατήσει αποστάσεις από τα ΜΑΤ, απλά τσουβαλιάζοντάς τα με τις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις που διαμαρτύρονται. Οι συνδικαλιστές του όμως δεν έχουν ανάγκη να τηρήσουν τέτοιες λεπτές ισορροπίες ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται. Οπότε επέλεξαν – για πολλοστή φορά – να εναγκαλιστούν με τη συνδικαλιστική μαφία, αποδεικνύονται σε κάθε καλόπιστο εργαζόμενο ότι αποτελούν σε απόλυτο βαθμό μέρος του προβλήματος. Να τους χαίρονται εκεί στην Κουμουνδούρου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: