Όταν κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα – Κατάρρευση κλαμπ στη “Βόρεια Κορέα” είδε το Liberal

Συμβουλή προς τους συντάκτες: Το Ν. Korea στα αγγλικά δε σημαίνει νότια.

Ο συνδυασμός των λέξεων “κατάρρευση” και “Κορέα”, στο μυαλό του μέσου φιλελεύθερου προκαλεί  ηδονικούς συνειρμούς απαλλαγής από την τυρρανίδα των Κιμ και πτώση του απάνθρωπου καθεστώτος που ρίχνει θείους σε σκυλιά, νεκρανασταίνει αξιωματικούς και ερωμένες που ήταν πορνοστάρ, αλλά τελικά δεν ήτανε και γενικά ευθύνεται για τις επτά πληγές του Φαραώ όπου γης.

Τι γίνεται όμως όταν η κατάρρευση αφορά τη στέγη κλαμπ; Τόσο το καλύτερο, ευκαιρία να στηλιτεύσεις τις σάπιες υποδομές, αποτέλεσμα της σχεδιασμένης οικονομίας και των τεμπέληδων γραφειοκρατών, που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του κοσμάκη.

Ναι, αλλά αν το επίμαχο κλαμπ ήταν στη Νότια Κορέα; Ε, δε θα σκάσουμε, τι Λωζάννη τι Κοζάνη, ρίξε εκεί πέρα έναν τίτλο να βρίσκεται. Για λίγες ώρες τουλάχιστον, μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι και να το διορθώσουμε (όχι και το url όμως, όσο γράφονταν αυτές οι γραμμές).

Κανείς δε θα μάθει ποτέ αν για τον κωμικό τίτλο ευθύνεται η βαθιά εσωτερικευμένη απέχθεια των συντακτών στη ΛΔΒΚ, που ενεργοποιεί το δαίμονα του πληκτρολογία ή αν οι συντάκτες απλά δε γνωρίζουν τι σημαίνει South Korea στην αρχική πηγή της είδησης. Για να μην την ξαναπατήσουν, τους συμβουλεύουμε φιλικά πως αν δουν κάπου το N. Korea, δε σημαίνει Νότια Κορέα.

Ναι, αλλά τελικά έχουν κλαμπ στη Βόρεια Κορέα; Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό παλιοκομμούνια;

(Screenshot από Maximilianos Rovespieros)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: