Όσες κι αν χτίζουν φυλακές και ο κλοιός στενεύει ο νους τους είν’αληταριό κι όλο θα δραπετεύει

Ο Γαβρόγλου καταθέτει στεφάνι στα κάγκελα την ώρα που τα συριζοτρόλ μπερδεύουν τους κνίτες με τους ναρίτες.

Ο Γαβρόγλου αισθάνεται αριστερός στην τοποθεσία Πολυτεχνείο θα μπορούσε να είναι η λεζάντα της παρακάτων φωτογραφίας, που περνάει στις best of στιγμές της πρώτης φοράς αριστερά. Μετά τη φυγή των Συριζαίων κακήν κακώς από το Πολυτεχνείο χθες, ο υπουργός παιδείας αποφάσισε ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να καταθέσει στεφάνι…στα κάγκελα της πύλης του Πολυτεχνείου και να σταθεί με περίλυπο ύφος μπροστά του, όπως αρμόζει σε “θύματα προπηλακισμού”.

Δεν έχει σίδερα η καρδιά τους να τους κλείσει δεν έχει σίδερα για να τους φυλακίσει…

Την ίδια ώρα, η επικοινωνιακή καμπάνια των συριζοτρόλ συνεχιζόταν αμείωτη στα ΜΚΔ, μόνο που έγινε μια μικρή…παρεξήγηση, καθώς κάποιοι επιφανείς άδολοι εκπρόσωποι της κυβερνητικής γραμμής μπέρδεψαν τους ναρίτες με τους κνίτες. Γεγονός ουχί πρωτοφανές, αφού το ίδιο είχε γίνει και με τα παιδιά με τα μαύρα πέρσι, μόνο που εκεί έδειραν τους ναρίτες, ενώ φέτος οι τελευταίοι “έδειραν” τους Συριζαίους.

Κι αν κάποιοι κακεντρεχείς βγείτε να πείτε ότι οι εν λόγω μπερδεύουν τις βούρτσες με άλλα πράγματα, σκεφτείτε μόνο ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν κανένα σοβαρό κίνητρο για να διαχωρίσουν την ΚΝΕ και το ΚΚΕ από τα ΕΑΑΚ και το ΝΑΡ, καθότι δεν πληρώνονται από κανένα εξ αυτών. Αν κι εδώ που τα λέμε, και να πληρώνονται μάλλον μιλάμε για πεταμένα λεφτά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: