“Όργια νοθείας από τους ινστρούχτορες του ΚΚΕ εις βάρος της ΧΑ” – Θρασύδειλες απειλές του Μιχαλολιάκου εν όψει των εκλογών

Ο Φύρερ των νεοναζί καταγγέλλει όργια νοθείας από τους κομμουνιστάς και από το λαό που είναι “άτιμη φάρα”, ενώ αφήνει θρασύδειλες απειλές για τις εκλογές του Ιούλη.

Εν προκειμένω, θα μπορούσε να ισχύει “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”. Μόνο που αυτοί ως ψεκασμένοι φασίστες είχαν πάντα μια τάση να αγαπούν τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας.

Το ακροδεξιό τους αφήγημα ξεκινά με τα ποιοτικά στοιχεία του exit-poll των ιδιωτικών καναλιών που τους έδινε αυξημένα ποσοστά στους νέους και τους άνεργους. Φως φανάρι λοιπόν πως κάποια νοθεία έγινε στην κάλπη και δεν έφτασαν ούτε το 5%, γιατί τα exit poll είναι πιο αξιόπιστα -σιγά μην πιστέψουν τις κάλπες που τις μαγειρεύουν. Εκτός κι αν κάποιοι ψηφοφόροι της ΝΔ είπαν ψέματα στους δημοσκόπους πως ψήφισαν το δικό τους κόμμα -χρυσαυγίτικο χιούμορ, ακόμα κρατάμε τις κοιλιές μας.

Πού καταλήγει λοιπόν από όλα αυτά ο Φυρερίσκος; Στην αλλεργία του για τους κομμουνιστές, που είναι και το βασικό που τον ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα είναι απλώς πρόλογος και θα μπορούσαν να λείπουν. Ναι αλλά πώς δένουν με τα υπόλοιπα;

Το αήττητο συμπέρασμα του Μιχαλολιάκου είναι η νοθεία εις βάρος της χρυσής αυγής. Πώς το ξέρει όμως; Γιατί τα εκλογικά κέντρα ήταν γεμάτα με κομμουνιστές αντιπροσώπους, τους “ινστρούχτορες του ΚΚΕ” όπως τους λέει, οι οποίοι έκαναν όργια με τα ψηφοδέλτια. Δε μας λέει τι όργια, αλλά μπορούμε να αφήσουμε τη φαντασία μας να οργιάσει: επιθέσεις, ένοπλοι εκβιασμοί, τραμπουκισμοί, τρομοκρατία, όλα αυτά από τα οποία υπέφερε διαχρονικά ο αγνός δεξιός ψηφοφόρος στη χώρα μας.

Στο τέλος αφήνει και τη θρασύδειλη απειλή: αυτό θα το αντιμετωπίσουμε στις προσεχείς εκλογές. Δε μας φανερώνει με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό, όλοι ξέρουν όμως τις ανοιχτές, δημοκρατικές, συλλογικές διαδικασίες με τις οποίες λειτουργούν οι φασίστες, που είναι αναγκασμένοι να κάνουν στενή αυτοάμυνα, απέναντι στις κουμμουνιστικές προκλήσεις. Και αφήνουν την απειλή να αιωρείται στον αέρα για τις 7 Ιουλίου.

Πέρα από την αυταπόδεικτη νοθεία πάντως, φταίει κι ο ίδιος ο λαός, σύμφωνα με τον επικεφαλής της νεοναζιστικής συμμορίας. Ο λαός είναι άτιμη φάρα, όπως αποφαίνεται άλλωστε, σε αντίθεση με τη δική του που φωνάζει για “αίμα και τιμή”.

Αν δεν ήταν θανάσιμος κίνδυνος για το λαό η νεοναζιστική συμμορία, θα ήταν μια κλίκα με γραφικούς τζάμπα-μάγκες. Παίρνουν μπόι όμως όσο τους αφήνουμε να αλωνίζουν. Ο λαός πρέπει να τους τσακίσει στην κάλπη και στο δρόμο, να τους πετάξει εκτός βουλής και να ενισχύσει τους κομμουνιστές, τη μόνη δύναμη που τους κάνει να αφρίζουν από το κακό τους και να τα χάνουν.

Με πληροφορίες από το Jailgoldendawn, τη σελίδα της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της ΧΑ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: