Οι βόμβες στείρωσης, ο Παφίλης και τα αποστειρωμένα αστεία των συριζοτρόλ

Ο Παφίλης καταγγέλλει τις βόμβες στείρωσης στη Γιουγκοσλαβία και τα συριζοτρόλ σπεύδουν να τις υπερασπιστούν διαβλέποντας “ψεκασμούς” και “συνωμοσιολογία”.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η επίθεση της Κουμουνδούρου στο ΚΚΕ, πάντα με αιχμή του δόρατος τα συριζοτρόλ των ΜΚΔ, που αναλαμβάνουν να πασάρουν την εκάστοτε γραμμή, προτού αυτή κατά περίπτωση διαχυθεί και από πιο “επίσημους διαύλους”. Δεν αρκεί το ΚΚΕ να εμφανίζεται ως “εθνικιστικό και “σύμμαχος της ΝΔ”, πρέπει να γελοιοποιηθεί κιόλας, εντασσόμενο στην ίδια χορεία με τους “ψεκασμένους”, με τους οποίους βέβαια μέχρι και χθες συγκυβερνούσαν, ενώ αντίστοιχη ερώτηση είχε καταθέσει παλιότερα και ο υπουργός ναυτιλίας τους, ο Φώτης Κουβέλης.

Το νέο εφεύρημα που αναπαράγουν τα συριζοτρόλ αφορά την καταγγελία του Θανάση Παφίλη στη βουλή, με αφορμή την ψήφιση του πρωτοκόλλου εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, για τις ευαγείς δραστηριότητες της συμμαχίας στη Γιουγκοσλαβία. Μίλησε λοιπόν για τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, τις βόμβες στείρωσης που κατήγγειλε Ισπανός πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που παραιτήθηκε και επηρέαζαν τη γονιμότητα των ανδρών. Πρόκειται για τον Adolfo Luis Martin de la Ηoz, που κατέθεσε αρχικά στον τύπο και στη συνέχεια στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης το 1999 πως: “Καταστρέψαμε αυτή τη χώρα, τη βομβαρδίσαμε με όπλα της υψηλότερης τεχνολογίας, αέρια νεύρων, νάρκες με αλεξίπτωτα που εκρήγνυνται μόλις αγγίξουν το έδαφος, βόμβες που περιείχαν ουράνιο, μαύρα ναπάλμ, χημικά που επιφέρουν στείρωση , σπρέι που δηλητηριάζουν τις σοδειές κι ακόμη με όπλα για τα οποία ως σήμερα δεν ξέραμε ότι υπήρχαν. Με την καθοδήγηση των Βορειοαμερικανών, διαπράχθηκε μια από τις μεγαλύτερες βαρβαρότητες κατά της ανθρωπότητας”

Πώς αντέδρασαν σε αυτό τα συριζοτρόλ; Πετσοκόβοντας το απόσπασμα και παρουσιάζοντάς το ως θεωρία συνωμοσίας και αποτέλεσμα “ψεκασμού”:

https://twitter.com/PorscheX16/status/1093560820724846592

Η γελοιοποίηση όσων αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό ως γραφικών και συνωμοσιολόγων δεν είναι φυσικά καινούρια τακτική. Το μόνο που απομένει είναι να αθωώσουν και τις ναπάλμ των αγαπημένων τους συμμάχων στον εμφύλιο και να τις παρουσιάσουν ως ευκαιρία για φυσική ανάπλαση στις βουνοκορφές του Γράμμου. Η’ μήπως απλά το απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι παρεξηγημένο και δικαιολογούνται οι οργισμένες αντιδράσεις των φίλων της κυβερνήσεως στις κουκουέδικες συκοφαντίες;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: