Οι νεοναζί συμμορίες ξαναχτυπούν μετανάστες εργάτες γης

Δολοφονική επίθεση των νεοναζί στη Γκορυτσά Ασπροπύργου κατά μεταναστών εργατών γης.

Ένα χρυσαυγίτικο τάγμα εφόδου έκανε χτες το απόγευμα σε οργανωμένη, δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης, στην Γκορυτσά Ασπροπύργου. Μια πενταμελής συμμορία με φασιστοειδή επιτέθηκε με σιδηρογροθιές σε δύο μετανάστες εργάτες, εν ώρα εργασίας, στα θερμοκήπια που δούλευαν, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα, με δολοφονικά χτυπήματα στο πρόσωπο. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ είναι ανατριχιαστικές.

Οι νεοναζί συμμορίες ξαναχτυπούν μετανάστες εργάτες γης

Τα θύματα είναι ο Ασφάκ Μαχμούντ κι ο Βακάς Χουσεΐν, και φαίνεται πως είχαν στοχοποιηθεί από τους φασίστες, από τον περασμένο Μάη και τις αντιφασιστικές διαδηλώσεις στην περιοχή. Αυτό προκύπτει κι από τις απειλές τους την ώρα της επίθεσης: “Βρώμικοι Πακιστανοί. Πού θα τρέξετε να ξεφύγετε τώρα;” Μολονότι η παρουσία κι η δράση τους ήταν γνωστή στις αρχές, δεν έγινε το παραμικρό για να παρεμποδιστούν.

Οι νεοναζί συμμορίες ξαναχτυπούν μετανάστες εργάτες γης

Μπορεί να καταδικάστηκε ο Κασιδιάρης γιατί καλούσε σε επιθέσεις κατά των Ρομά στην ίδια περιοχή, αλλά τα κεφάλια της ναζιστικής συμμορίας παραμένουν ελεύθερα, η δίκη τους χρονίζει, οι μπράβοι τους αλωνίζουν και το ρατσιστικό δηλητήριο ποτίζει μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, κάνοντας να φαίνεται ζήτημα χρόνου το επόμενοι αντίστοιχο περιστατικό, η επόμενη δολοφονική επίθεση, το επόμενο θύμα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: