Οι φασίστες του Βόλου έφτιαξαν “Σύλλογο κυνηγών λαθρομεταναστών” και βγαίνουν παγανιά

Τα φασιστικά μπουμπούκια βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν στην πόλη του Μπέου, ενώ σχεδίαζαν και φασιστική “αντισυγκέντρωση”, απέναντι στο σημερινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

Μοιάζει με κακόγουστη τρολιά αλλά φαίνεται πως είναι πραγματικότητα.

Κάποια φασιστοειδή συγκρότησαν προχτές μια κλειστή ομάδα στο Facebook με το όνομα “Σύλλογος κυνηγών λαθρομεταναστών”, που αρκεί από μόνο του για να δείξει τι σκοπούς έχουν τα πάνω από 300 μέλη της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το E-Thessalia.gr, υπάρχουν αναρτήσεις που ξεχειλίζουν μίσος, φωτογραφίες με στιλέτα, όπλα και άδειες οπλοφορίας (!) και σχέδιο για να ενισχύσουν τις πολιτοφυλακές στον Έβρο. Παράλληλα, σχεδίαζαν αντισυγκέντρωση για σήμερα το απόγευμα, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στον Άγιο Νικόλαο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, και μένει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη.

Οι φασίστες αποθρασύνονται, διψάνε για αίμα και είναι πιο κυνικοί από ποτέ. Θεωρούν εαυτούς “κυνηγούς”, λες και δεν έχουν να κάνουν με ανθρώπους αλλά με θηράματα. Δείχνουν τα δόντια τους σε όποιον αντιδρά, σαν τα καλά πιστά μαντρόσκυλα-κυνηγόσκυλα του συστήματος, κουνώντας χαρούμενα την ουρά τους μόνο στα αφεντικά που τους ταΐζουν, για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσουν στην πόλη του Μπέου, που κάνει τις ιδέες τους τοπική εξουσία.

Η εργατούπολη του Βόλου έχει ζήσει στο παρελθόν τα ΕΑΣΑΔια και τη μαυρίλα τους και έχει καθήκον να βγει μπροστά και να τσακίσει την σαπίλα του ντουνιά.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: