Οι “ευαισθησίες” ενός νεοναζί δολοφόνου – Λιποθύμησε στο δικαστήριο ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γ. Πατέλης

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίφαση. Οι θρασύδειλοι νεοναζί χτυπάνε κρυφά, με τάγματα κρούσης και μόνο όταν τους παίρνουν οι συσχετισμοί. Στο φως της μέρας δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των ενεργειών τους και λιποθυμούν στη σκέψη πως θα τιμωρηθούν για αυτές.

Σήμερα το πρωί στα δικαστήρια, ο πυρηνάρχης της Νίκαιας της νεοναζιστικής συμμορίας της χρυσής αυγής, που συντόνισε την επιχείρηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γ. Πατέλης, έχασε τις αισθήσεις και λιποθύμησε, κατά τη διάρκεια της απολογίας συγκατηγορούμενού του. Η δίκη διακόπηκε, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χρειάστηκε να ειδοποιηθεί και το ΕΚΑΒ.

Τα social media άρχισαν να τρολάρουν τον “ευαίσθητο δολοφόνο”, που άρχισε τις καθυστερήσεις, όπως οι παίκτες που ξαπλώνουν στο χόρτο για να κερδίσουν χρόνο. Ενώ πολλοί είναι αυτοί που απόρησαν πώς είναι δυνατόν κάποιος που έμεινε ψύχραιμος σε μια στυγνή δολοφονία, καθοδηγώντας τους υπόλοιπους συμμορίτες, να τρέμει τις συνέπειες των πράξεών του, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίφαση. Οι θρασύδειλοι νεοναζί χτυπάνε κρυφά, με τάγματα κρούσης και μόνο όταν τους παίρνουν οι συσχετισμοί. Στο φως της μέρας δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των ενεργειών τους και λιποθυμούν στη σκέψη πως θα τιμωρηθούν για αυτές.

Άλλο να φωνάζεις “αίμα, τιμή”, άλλο να χύνεις το αίμα του αντιπάλου, και άλλο να μπαίνεις φυλακή, γιατί τα χέρια σου είναι βαμμένα με αίμα. Είναι μετά να μη χάνεις τις αισθήσεις σου;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: