Ο πάγος έσπασε, ο Τσίπρας περπάτησε

Το μόνο που δε μας είπε ο επικοινωνιακός στρατός των Συριζοτρόλ είναι αν καθώς προχωρούσε στους χιονισμένους δρόμους του Νταβός ο πρωθυπουργός, έσπασε πουθενά ο πάγος και χαράχτηκε ο δρόμος για την επανάσταση…

Σε μια περίοδο όπου η κυρίαρχη πολιτική αντιπαράθεση σημειώνει ιστορικό χαμηλό και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα θυμίζουν διαφημιστικά επιτελεία που πουλάνε προϊόντα, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ο ντόρος για το χτεσινό περίπατο του Αλέξη Τσίπρα μες στα χιόνια, για να παρακάμψει το μποτιλιάρισμα και να μην καθυστερήσει στο πρόγραμμά του στο οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Τα απανταχού Συριζοτρόλ βρήκαν έναν ηγέτη, που να φαίνεται στιβαρός και σκληροτράχηλος -πχ σαν τον Πούτιν που κολυμπά στους -5 βαθμούς- για να συμπληρώσει το προφίλ των αριστερών ευαισθησιών, με τον έρπη μετά από τις 17 ώρες σκληρής διαπραγμάτευσης.

Και τον παρουσίασαν (τον περίπατο) τουλάχιστον σαν τη μεγάλη πορεία του Μάο ή το γιατρό Τσε Γκεβάρα που είχε κολυμπήσει στην απέναντι όχχθη για να γιορτάσει με τους λεπρούς ασθενείς του. Ο Τσίπρας βέβαια πήγε απλώς σε ένα οικονομικό φόρουμ, με τη συμμετοχή καπιταλιστών κι αστών αναλυτών, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, για τον επικοινωνιακό “ηρωισμό” του πράγματος.

Το μόνο που δε μας είπε ο επικοινωνιακός στρατός του Σύριζα είναι αν καθώς προχωρούσε στους χιονισμένους δρόμους του Νταβός ο πρωθυπουργός, έσπασε πουθενά ο πάγος και χαράχτηκε ο δρόμος για την επανάσταση…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: