Ο καλός Γκεμπελίσκος όλα τα αλέθει – Με εικόνες αρχείου από το 2007 δυσφημεί ο Άδωνις τις μαθητικές καταλήψεις

Ο Άδωνις δυσφημεί τον αγώνα των μαθητών με “εικόνες-σοκ” αρχείου από περασμένα χρόνια. Ξέχασε όμως να κάνει ένα αντίστοιχο κολάζ με εικόνες από τάξεις-κοντέινερ, χωρίς θέρμανση, με ταβάνια που στάζουν, για να δείξει ποιο είναι το ποιόν του κατηγόρου των μαθητών.

Η νέα βδομάδα ξεκίνησε με δεκάδες σχολεία υπό κατάληψη και τον Άδωνι Γεωργιάδη σε ρόλο Γκέμπελς να αξιοποιεί τη δύναμη της εικόνας για να μειώσει και να δυσφημήσει τους μαθητές και τον αγώνα τους.

Έβαλε εικόνες με ζημιές και υλικές καταστροφές σε σχολεία, ξέχασε όμως να πει ότι είναι εικόνες αρχείου που τις ξέθαψε ακόμα και από το μακρινό 2007, για να φτιάξει ένα βολικό αφήγημα, που φυσικά περιελάμβανε και την Αριστερά -η υποτιθέμενη “ιδεολογική ηγεμονία” της οποίας φαίνεται να τον στοιχειώνει ακόμα και σήμερα.

Στην εποχή του διαδικτύου βέβαια, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι σχολιαστές του Twitter στήνουν πάρτι κάτω από την ανάρτηση του Υπουργού, τρολάροντας το “αθώο” τέχνασμα.

Με μια απλή μικρή έρευνα μπορεί να δει κανείς ότι ο Άδωνις έκανε μια συλλογή με εικόνες από τον Δεκέμβρη του ’17 στα Μελίσσια, τον περασμένο Νοέμβρη στα Νέα Μουδανιά, τον Φλεβάρη του 2020 στην Κέρκυρα, με αποκορύφωμα το εύρημά του από το μακρινό 2007 και μια κατάληψη Γυμνασίου στο Παγκράτι.

Ξέχασε παρόλα αυτά να κάνει ένα αντίστοιχο κολάζ με τις σχολικές εγκαταστάσεις σε κοντέινερ, αίθουσες που στάζουν, μένουν χωρίς θέρμανση κτλ ανά την ελληνική επικράτεια, για να δείξει ποιο είναι το ποιόν του κατήγορου των μαθητών, δηλαδή της κυβέρνησης που έχει και την αποκλειστική ευθύνη για το μαύρο χάλι των δημόσιων σχολείων και των κτιρίων τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: