Νίκος Σοφιανός για γήπεδο ΠΑΟ – Όχι στις Συμπληγάδες των επιχειρηματικών ανταγωνισμών

Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Να ξεκαθαρίσει στον αθηναϊκό λαό τα σχέδιά του σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού καλεί το δήμαρχο της πόλης Κώστα Μπακογιάννη, ο Νίκος Σοφιανός εκλεγμένης με τη ΛΑΣΥ Αθήνας και μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ, εγκαλώντας τον ότι εκμεταλλεύτηκε τα φίλαθλα αισθήματα των φίλων της ομάδας για να προσποριστεί εκλογικά κέρδη. Ολόκληρη η σχετική του δήλωση έχει ως εξής:

Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Είναι προφανές επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθεί πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ. Μπακογιάννης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις και γρίφους και να ενημερώσει άμεσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο για μια ακόμη φορά βρίσκεται στις “Συμπληγάδες” των επιχειρηματικών και οικονομικών ανταγωνισμών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: