Νέο ρατσιστικό παραλήρημα μητροπολίτη Μόρφου – “Οι αρρώστιες θα λύσουν το μεταναστευτικό”

Το “αγαπάτε αλλήλους” σε όλο του το μεγαλείο…

Μετά τις ανιχνεύσεις των αιτίων της ομοφυλοφιλίας, ο μητροπολίτης Μόρφου κάνει δυναμικό comeback με αφορμή την πανδημία. Μπορεί και στην Ελλάδα να έχουμε ακούσει κάποιους ιεράρχες να βλέπουν τον κορονοϊό ως τιμωρία για τις αμαρτίες μας, αλλά ο Κύπριος μητροπολίτης πάει ένα βήμα παραπάνω, σε λογικές όχι μακριά από το ναζισμό, όπου η πανδημία ορίζεται ως “λύση” σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό. Το “αγαπάτε αλλήλους” σε όλο του το μεγαλείο…

Ξεκινά λοιπόν ο Μόρφου, λέγοντας πως :«Η Παλαιά Διαθήκη δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες.Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κοροναϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών».

Ακούγοντας για τις τέσσερις ομάδες αμαρτιών που έφεραν τον κορονοϊό, χιλιάδες επιδημιολόγοι και άλλοι επιστήμονες σκίζουν τα πτυχία τους και βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο για τα χρόνια που έχασαν σε έδρανα, βιβλιοθήκες και εργαστήρια, ενώ μπορούσαν απλά να ανοίξουν μια Βίβλο και να ξεστραβωθούν μια ώρα αρχύτερα.

Ο Μόρφου όμως συνεχίζει να μας τα λέει ωραία, να μας τα εξηγεί όμορφα:

«Τι σχέση έχει με τον κοροναϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλαμβάνω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. […] Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

Εννοείται πως η Θεία Κοινωνία δεν μπορούσε να λείψει από τις συμβουλές του στους μικρούς παπάδες (sic), καλώντας τους να πιστεύουν σε αυτή και να μην ακούνε όσους σπέρνουν ζιζάνια για σταγονίδια που μεταδίδονται με το κουταλάκι και άλλα τέτοια του Σατανά. Αποκορύφωμα ωστόσο του χριστιανικού κηρύγματος αγάπης ήταν η διαβεβαίωσή του πως ο θεός χρησιμοποιεί τις αρρώστιες για προβλήματα όπως το μεταναστευτικό:

«Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες. Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία. Ο θεός να μας φυλάει όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροψυχία. […] Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω… Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι…»

Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι, κι ο Αδόλφος, κι ο Γκέμπελς και ο Χίμλερ…

Με πληροφορίες από libre.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: