Nέο χαστούκι στα fake news περί “λογοκρισίας” στην Πάτρα – Συνάντηση Πελετίδη – εταιρείας Rotting Christ για νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας

Δεν τρέφουμε αυταπάτες πως θα μαζευτούν στις τρύπες τους οι φωνασκούντες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρόκειται να καλύψουν με τον κρότο από τους άδειους τενεκέδες των “επιχειρημάτων” τους την εκκωφαντική πραγματικότητα

Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος γύρω από τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα, δείχνοντας ολοένα και πιο καθαρά πως πρόκειται για ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της δημοτικής αρχής, του Πελετίδη προσωπικά, αλλά και ευρύτερα κατά του “συντηρητικού” υποτίθεται ΚΚΕ, με όλο το μηχανισμό του Σύριζα, επίσημο κι ανεπίσημο επί ποδός. Όσο κι αν έχουν αφρίσει όμως, αναπαράγοντας σενάρια επιστημονικής αντικομμουνιστικής φαντασίας, η αλήθεια δεν αλλάζει. Ο Δήμος όχι μόνο δε “λογόκρινε” τη συναυλία, όπως με κάθε τρόπο διαδίδουν τα φερέφωνα της Κουμουνδούρου και τα εξαπτέρυγά τους, αλλά ο Κώστας Πελετίδης προσωπικά συναντήθηκε με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος, διευκρινίζοντας ότι ο χώρος μπορεί να παραχωρηθεί σε νέα ημερομηνία, εφόσον αυτό ζητηθεί. Δεν τρέφουμε αυταπάτες πως θα μαζευτούν στις τρύπες τους οι φωνασκούντες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρόκειται να καλύψουν με τον κρότο από τους άδειους τενεκέδες των “επιχειρημάτων” τους την εκκωφαντική πραγματικότητα. Ακολουθεί το νέο δελτίο τύπου του Δήμου Πατρέων:

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος Rotting Christ για να εξεταστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

Ο Δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της «Χρυσής Αυγής». Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: