Νέα μήνυση για βιασμό 14χρονου σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη – Δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα (VIDEO)

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 25χρονου σήμερα θύματος, που δε σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό χώρο, το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και δεν έχει παραγραφεί. 

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση ανηλίκων και νεαρών ενηλίκων επί σειρά ετών. Ως τώρα, οι υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας εμπίπτουν στα χρονικά πλαίσια της περιγραφής, όχι όμως και η πιο πρόσφατη μήνυση που κατατέθηκε πριν λίγη ώρα και αφορά υπόθεση βιασμού 14χρονου μαθητή τότε της Β’ γυμνασίου το 2010. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 25χρονου σήμερα θύματος, Γιάννη Βλάχο, που δε σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό χώρο, το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και δεν έχει παραγραφεί. “Ζητάμε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να κινήσει κατά προτεραιότητα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη για το κοινωνικό σύνολο”, σημείωσε ο δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται πως για σήμερα είναι προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, που δικαίως έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τη στάση της στο ζήτημα του εν λόγω θεατρανθρώπου, καθώς εγκαλείται για τα χαμηλά αντανακλαστικά, αν όχι ανοιχτή απόπειρα υποβάθμισης ή και συγκάλυψης των αποκαλύψεων σε βάρος του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: