Nέα μέτρα για τον κορονοϊό από την κυβέρνηση – Ξύλο και δακρυγόνα στους υγειονομικούς έξω από το Υπουργείο Υγείας

Η κυβέρνηση, σοφά σκεπτόμενη ότι “τι να τους κάνεις τους υγειονομικούς, όταν έχεις ΜΑΤ”, έβαλε στη θέση τους τους θρασείς σαμποτέρ της ατομικής ευθύνης και της εθνικής προσπάθειας.

Νέες, πρωτοποριακές μεθόδους ρίχνει στη μάχη της καταπολέμησης της πανδημίας η κυβέρνηση, καθώς όπως είναι γνωστό ο ξυλοδαρμός και τα δακρυγόνα από τα ΜΑΤ τρομάζουν τον κορονοϊό που παίρνει τα βουνά και εξαφανίζεται.
Μια μικρή επίδειξη αυτών των μέτρων που ήδη ζητάει να μελετήσει εμβριθώς κλιμάκια που αποστέλλει ο ΠΟΥ στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα έξω από το Υπουργείο Υγείας, όπου συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, που ζητούν – άκουσον – άκουσον- μονιμοποίηση των επικουρικών και συμβασιούχων, λες και είναι αναγκαίοι εν μέσω πανδημικής έξαρσης.
Η κυβέρνηση, σοφά σκεπτόμενη ότι “τι να τους κάνεις τους υγειονομικούς, όταν έχεις ΜΑΤ”, έβαλε στη θέση τους τους θρασείς σαμποτέρ της ατομικής ευθύνης και της εθνικής προσπάθειας, ρίχνοντας δύο διμοιρίες ώστε να παρεμποδιστεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο.

φωτό από 902.gr

Συνεισφέροντας στην αναπνευστική και τη γενικότερη υγεία των συγκεντρωμένων, τα όργανα της τάξης εκτόξευσαν αφειδώλευτα χημικά και δακρυγόνα, ενώ όπου χρειάστηκε νουθέτησαν και σωματικές επιπλήξεις τους παραβάτες.

Οι αχάριστοι εργαζόμενοι ωστόσο, συνεχίζουν να παραμένουν στο σημείο, ζητώντας συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείο για να θέσουν τα ζητήματά τους, φωνάζοντας ακατανόητα σε κάθε σώφρονα άνθρωπο συνθήματα, όπως “Η τρομοκρατία δε θα περάσει”, αντί να ευχαριστούν γονυπετείς την πεφωτισμένη ηγεσία του υπουργείου και συνολικά την κυβέρνηση, που είχε τη μεγαλοψυχία να τους επιτρέψει ολόκληρο πεζοδρόμιο για τη συγκέντρωση.

(κεντρική φωτό Eurokinissi)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: