Nέα επίθεση φασιστών τραμπούκων – Στόχος εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο (VIDEO)

H οργάνωση καταγγέλλει ότι όλα συνέβησαν με την κάλυψη της αστυνομίας.

Σύμπτωση επαναλαμβονόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει η γνωστή ρήση, που βρίσκει τις τελευταίες μέρες πλήρη εφαρμογή στις επαναλαμβανόμενες και με μεγαλύτερη συχνότητα πλέον, επιθέσεις φασιστοειδών σε οποιονδήποτε κρίνουν ότι αποτελεί εμπόδιο στη μαύρη δράση τους. Μετά την πρωινή επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, μέσα σε λίγες ώρες καταγράφεται και νέο περιστατικό βίας από τάγμα εφόδου, αυτή τη φορά στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου, όπου πραγματοποιούσε εκδήλωση η ΚΕΕΡΦΑ, στη σελίδα της οποίας στο facebook έχουν ανέβει και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ότι κατά την προσφιλή τους συνήθεια οι φασίστες επιτίθενται και σε γυναίκα, ενώ η οργάνωση καταγγέλλει ότι όλα συνέβησαν με την κάλυψη της αστυνομίας.

Είναι φανερό ότι υπάρχει ένα σχέδιο, άγνωστο πόσο ευρύ, αλλά σίγουρα καθόλου τυχαίο, τα φασιστικά γκρουπούσκουλα να δηλώσουν το “παρών” με βία στο δρόμο, ειδικότερα ενόψει της επετείου της καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ. Για ακόμα μια φορά, ο λαός καλείται να τους ρίξει εκεί που οριστικά ανήκουν, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: