Μπατσο-influencers της κακιάς ώρας – Η ΕΛ.ΑΣ. στήνει σόου καταστολής στην ΑΣΟΕΕ για… “εξιλέωση”

Η ΕΛ.ΑΣ. κινηματογραφεί επιχείρηση καταστολής στην ΑΣΟΕΕ, για να δείξει ότι “πατάσσει την ανομία” και πώς θεωρεί το Πανεπιστήμιο τσιφλίκι της

Μπορεί να αγνόησαν επιδεικτικά τις καταγγελίες που αφορούσαν έναν καθηγητή Πανεπιστημίου χάνοντας πόντους ακόμα και στο δικό τους κοινό, αλλά σκέφτηκαν να “ισοφαρίσουν” στήνοντας ένα κακόγουστο όσο κι επικίνδυνο σόου καταστολής, μες στο Πανεπιστήμιο, για να δείξουν ότι “χτυπάνε την ανομία”, προς εμπέδωση του δόγματος “νόμος και τάξη”.

Στο δελτίο Τύπου η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς ομάδα ατόμων πραγματοποιούσε με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και σφυριών φθορές στην τοιχοποιία του Ιδρύματος.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν έξι (6) άτομα και με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Επειδή γνωρίζουν όμως τη δύναμη της εικόνας, για τη δημιουργία εντυπώσεων, φρόντισαν να κινηματογραφήσουν την επιχείρηση και τη σύλληψη έξι ατόμων που… πραγματοποιούσαν φθορές στους τοίχους του ιδρύματος της ΑΣΟΕΕ.

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1481290023362256903?t=VT5kJ9nXJepDTvqV00WpCg&s=09

Μπορεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία να έχει μείνει στα χαρτιά, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί τσιφλίκι της το Πανεπιστήμιο και στήνει επικίνδυνα σόου καταστολής και τα κινηματογραφεί μάλιστα για να δείξει ότι εμπεδώνεται το δόγμα νόμος και τάξη και ότι η αμερικανοποίηση είναι τάση διαχρονική, ανεξαρτήτως Χρυσοχοΐδη και πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: