Μιχάλης Σελέκος: «Μπροστά σας έχετε ένα μέλλον που στο χέρι σας είναι να το κάνετε ελπιδοφόρο»

Μήνυμα του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου για την ανακοίνωση των βάσεων.

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ολοκληρώθηκε για χιλιάδες μαθητές η σχολική τους πορεία και ανοίγεται μπροστά τους ο «στίβος» της εκπαίδευσης και της δουλειάς.

Θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, τόσο σε όσους θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και σε όσους θα βγουν στην αναζήτηση εργασίας. Αξίζουν συγχαρητήρια, για τα άγχη τους, για τις τις θυσίες που έκαναν, τις οικονομικές δυσκολίες που δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των μαθητών και φυσικά γιατί άντεξαν τις σκληρές δοκιμασίες ενός σχολείου που εξοντώνει αντί να μορφώνει.

Μιχάλης Σελέκος: «Μπροστά σας έχετε ένα μέλλον που στο χέρι σας είναι να το κάνετε ελπιδοφόρο»

Μιχάλης Σελέκος, Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Μπροστά σας έχετε ένα μέλλον που στο χέρι σας είναι να το κάνετε ελπιδοφόρο, διεκδικώντας τα όνειρά σας, παλεύοντας να γίνουν πράξη οι προσδοκίες σας. Να είστε πάντα αισιόδοξοι, να μην συμβιβάζεστε με το λίγο, να διεκδικείται τις ανάγκες σας στο ακέραιο.

Στα μάτια σας βλέπουμε, το νέο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό που θα μπει στο τέλος των σπουδών στην παραγωγική διαδικασία. Από τα χέρια σας και το μυαλό σας θα παραχθεί ο πλούτος ολόκληρης της χώρας, αυτόν τον πλούτο προϊόν του δικού σας ιδρώτα, να τον διεκδικήσετε!

Ολόκληρη η ζωή είναι μπροστά σας με τις δυσκολίες, τα σταυροδρόμια, τις αποφάσεις και φυσικά το μεγάλο ερώτημα που ακολουθεί τον καθένα είναι αν θα συμβιβαστεί με τη ζωή που του ετοίμασαν χωρίς δικαιώματα ή θα αγωνιστείτε για να αλλάξετε συθέμελά την κοινωνία καταργώντας ανισότητες και αντιθέσεις.

Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι γονείς των παιδιών που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές, με κόπους και θυσίες, προσπάθησαν να δώσουν τη μέγιστη βοήθεια και τα καλύτερα εφόδια στα παιδιά τους. Εφόδια που είναι υποχρέωση του σχολείου να τα παρέχει σε όλους τους μαθητές και που δυστυχώς οι γονείς αναγκάζονται να τα αναζητήσουν αλλού.

Καλή δύναμη και κουράγια για τη συνέχεια σε όλους σας!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: