Μία η ντουντούκα, τέσσερις εμείς…

Αψηφώντας στερεότυπα και σοβαροφάνεια, ο Κώστας Πελετίδης ενημερώνει τον πατρινό λαό με ντουντούκα για κινητοποιήσεις κατά της ανεργίας στην πόλη.

Πόσους δημάρχους ξέρετε να αφήνουν τα γραφεία τους, να σπάνε το πρωτόκολλο και να κατεβαίνουν με ντουντούκα στο δρόμο κάνοντας εξόρμηση στο λαό για να τον ευαισθητοποιήσουν;

Αφορμή για το ερώτημα μια εικόνα που μας έρχεται από την Πάτρα, όπου ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης κατέβηκε στη λαϊκή στα πλαίσια εξόρμησης για τις κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες στο δήμο, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά, γιατί από τη δύναμή τους εξαρτάται η επίλυση των τεράστιων προβλημάτων τους. Επόμενος σταθμός σε αυτή τη σειρά πρωτοβουλιών του δήμου είναι το αυριανό λαϊκό γλέντι κατά της ανεργίας με το Γιώργο Μαργαρίτη. Όπως αποδεικνύει και η φωτό, ο δήμαρχος χαίρει μεγάλης εκτίμησης από το λαό, γιατί αποδεικνύει πως δεν τους αντιμετωπίζει αφ’υψηλού, αλλά ζυμώνεται μαζί του, μη διστάζοντας να “τσαλακωθεί” κάνοντας αυτό που άλλοι θα αντιμετώπιζαν ως “χαμαλοδουλειά”:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: