“Με τραγούδια, όπλα και σπαθιά” – Με ζεϊμπέκικο του Βαγγέλη Σίμου και χορούς ο λαός της Πετρούπολης διατρανώνει την αποφασιστική συνέχιση του αγώνα της Λαϊκής Συσπείρωσης (VIDEO)

Δε σκύβουν το κεφάλι δήμαρχος και λαός στην Πετρούπολη, χορεύοντας και τραγουδώντας ως υπόσχεση για τη συνέχιση των αγώνων ήδη από την επομένη της κάλπης.

Καμιά υποχώρηση, καμιά κατήφεια. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε απόψε το βράδυ ο Βαγγέλης Σίμος, η Λαϊκή Συσπείρωση και ο λαός της Πετρούπολης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μπορεί ο δήμαρχος της πόλης να μην πέτυχε – με μικρή διαφορά ψήφων και ποσοστό 49% περίπου – την επανεκλογή του, ο αγώνας όμως για την προάσπιση των συμφερόντων του λαού της Πετρούπολης συνεχίζεται από αύριο κιόλας.

Όπως εξάλλου δήλωσε ο ίδιος ο Βαγγέλης Σίμος, οι κριτικές παρατηρήσεις θα γίνουν εφαλτήριο για βελτίωση της ΛΑΣΥ το αμέσως επόμενο διάστημα:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας όσους μας στήριξαν, όλο τον κόσμο, που όλο αυτό το διάστημα έδειξε αντοχή στη βρωμιά και τη λάσπη που έριξαν απέναντί μας, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε, ακόμα και αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί μας. Ακούμε τις κριτικές παρατηρήσεις για να γίνουμε καλύτεροι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού το επόμενο διάστημα.

Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, με το χαμόγελο στα χείλη, γιατί εμείς ξέρουμε ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει, με την πρωτοπορία μπροστά, με εμάς για να αφήσουμε καλύτερες μέρες και εποχές στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων».

To “Πολεμάμε και τραγουδάμε”, παρά τα αποτέλεσμα, έκαναν πράξη ο δήμαρχος και οι Πετρουπολιώτες που κατά εκατοντάδες προσήλθαν για να δηλώσουν τη στήριξή τους, αντιμετωπίζοντας το αποτέλεσμα με χορούς σε αντάρτικο σκοπό, ενώ ο Βαγγέλης Σίμος καταχειροκροτήθηκε όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο. Αποδεικνύεται έτσι πως οι κομμουνιστές και οι υποστηρικτές τους είναι υπεράνω κάλπης – εκτός από παντός καιρού – όχι με την έννοια ότι “σνομπάρουν” το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά ότι δεν το αντιμετωπίζουν ως αυτοσκοπό, πολλώ δε μάλλον ως τροχοπέδη στις μάχες που δίνουν από οποιοδήποτε μετερίζι κληθούν να τις δώσουν.

Πετρούπολη:

"Με τραγούδια, όπλα και σπαθιά" – Ο λαός της Πετρούπολης συνεχίζει με αισιοδοξία μετά τη μεγάλη μάχη της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Sonntag, 2. Juni 2019

Σίμος

Το ζεϊμπέκικο του Βαγγέλη Σίμου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το δήμο Πετρούπολης:

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Sonntag, 2. Juni 2019

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: