Με περίπατο και ποσοστό 70% επανεκλέγεται δήμαρχος ο Πελετίδης!

Με… Πελετιδικά ποσοστά επανεκλέγεται δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης

Με περίπατο, όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατεί ο Κώστας Πελετίδης στο β’ γύρο έναντι του ανθυποψήφιου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, που είχε την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ -αν και έγιναν διάφορα ευτράπελα, με τους “συντρόφους” του, που μάλλον δεν ήθελαν να χρεωθούν την ήττα.

Τα πρώτα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι κρυφές δημοσκοπήσεις έδιναν ένα ποσοστό που κυμαινόταν από 64-68%. Παρόλα αυτά, η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Singular Logic, πριν λίγη ώρα, δίνει στον Κώστα Πελετίδη μια νίκη με ποσοστά που ξεπερνάνε το 70% (71,4% για την ακρίβεια).

Όσοι έχουν αλλεργία στους κομμουνιστές, μπορούν πλέον να καθιερώσουν και τη φράση “Πελετιδικά ποσοστά” για τέτοιες συντριπτικές επικρατήσεις. Στο δημοτικό συμβούλιο θα έχει βέβαια το 40% των συμβούλων, θα δούμε όμως πόσοι θα τολμήσουν να πάνε ενάντια στις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής υπέρ του Πατραϊκού λαού, με τη δύναμη της λαϊκής απήχησης που έχει, και σε συνδυασμό με την πίεση του μαζικού κινήματος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: