Μάγδα Φύσσα: Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που αγωνιστηκα

Δεν ξέρω να σας πω αν δικαιώθηκε ο Παύλος. Μακάρι να ήταν εδώ να το πει αυτός, αλλά δεν είναι. Δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Είναι δικαίωση για όλους εμάς, για τον κόσμο που αγωνίστηκε να αποδείξει ότι ήταν μια εγκληματική οργάνωση με τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης και της δίκης των νεοναζί, η Μάγδα Φύσσα, εμφανώς συγκινημένη, έκανε δηλώσεις στις οποίες ξεκίνησε ευχαριστώντας για πολλοστή φορά τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής για τις άοκνες προσπάθειές τους και τα στοιχεία που μάζεψαν για να αποδείξουν τον χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Μόνο εμείς που ζήσαμε από κοντά τη διαδικασία μπορούμε να καταλάβουμε τι έχουν περάσει.

Μαζί τους ευχαρίστησε και όλο τον κόσμο που στήριξε τον δικαστικό αγώνα τους και στάθηκε στο πλευρό τους. Ενώ ένιωσε προς στιγμήν αμήχανη όταν ρωτήθηκε αν αυτή είναι μια δικαίωση για τον γιο της Παύλο.

Δεν ξέρω τι να σας πω. Ο Παύλος δεν είναι εδώ. Μακάρι να ήταν από αυτούς που σακάτεψαν αλλά να ζούσε. Ας ήταν εδώ να το πει αυτός αλλά δεν είναι. Δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Είναι δικαίωση για όλους εμάς, για τον κόσμο που αγωνίστηκε να αποδείξει ότι ήταν μια εγκληματική οργάνωση με τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: