Μα Ελληνάρας να μαχαιρώνει Ελληνάρα

Τα μαχαιρώματα είναι συνήθης μέθοδος για το χρυσαυγίτικο υπόκοσμο, τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και τα μεταξύ τους «συντροφικά» μαχαιρώματα.

Ο Νίκος  Μίχος δήλωσε σήμερα πως ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής. Μιλάει για τους αγώνες του στο εθνικιστικό κίνημα -sic- αλλά κακοποιεί την ελληνική γλώσσα, με λάθη που θα αρκούσε κι ο ορθογράφος του Word να διορθώσει. Εύχεται καλή συνέχεια στο… κίνημα, αλλά κρατάει ανιδιοτελώς την έδρα του, μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη της ΧΑ. Εύχεται στο κίνημα να διορθώσει τα λάθη του, αλλά δεν τα εξηγεί πολύ πειστικά κι αναφέρεται γενικόλογα στην κωλυσιεργία της ηγεσίας, που αφήνει τους εχθρούς να δυναμώνουν και αδιαφορεί για το εκλογικό αποτέλεσμα. Κάνει λόγο, επίσης, για όψιμους εθνικιστές, ανηλεή επίθεση εναντίον ιστορικών στελεχών και της τοπικής οργάνωσης της Εύβοιας. Κι εδώ είναι μάλλον το ζουμί της υπόθεσης, για όσους προσπαθούν να διαβάσουν πίσω απ’ τις γραμμές και τα παχιά λόγια.

Τα μαχαιρώματα είναι συνήθης μέθοδος για το χρυσαυγίτικο υπόκοσμο, τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και τα μεταξύ τους «συντροφικά» μαχαιρώματα.

Μα Ελληνάρας να μαχαιρώνει Ελληνάρα; Θα αναρωτηθεί κανείς. Ναι, γιατί έτσι λύνουν τις διαφορές τους οι μαφιόζοι, και γι’ αυτούς ένας οιωνός είναι άριστος: να αμύνονται για την πάρτη τους.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί και το διακύβευμα της αντιπαράθεσης, αν επιχείρησαν να «δώσουν» το Μίχο και να τον κάνουν αποδιοπομπαίο τράγο, αν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφορά μόνο αυτόν ή έχει ευρύτερες διαστάσεις κι αν σημαίνει κάτι για το μέλλον της ΧΑ, που ως τώρα έχει αποδειχτεί χρυσή εφεδρεία για το σύστημα που τη γέννησε και την προστατεύει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: