Λιάνα Κανέλλη: Το ΚΚΕ είναι μέσα στη ζωή και τα βάσανα των πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήμουνα νια και γέρασα… Το επιχείρημα “συμμετέχετε ή δείξετε ανοχή σε μια ‘προοδευτική διακυβέρνηση’ αλλιώς δείχνετε βοηθάτε τη δεξιά, να παραμείνει στο τιμόνι της χώρας” παρουσιάζει το ΚΚΕ ως πολύφερνη νύφη που θέλουν να της τάξουνε μεγάλη προίκα (…που έχει καταργηθεί) στα πόδια της την εξουσία. Μια εξουσία που είναι αντίθετη με τη φύση και την ύπαρξη του ΚΚΕ αυτού καθ’ αυτού»

Το ΚΚΕ είναι μέσα στη ζωή, την εργασία και τα βάσανα των πολιτών, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι «Action24».

Σχολιάζοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού περί σταθερότητας και ότι αναλαμβάνει το ρίσκο, σημείωσε πως το μεγάλο ρίσκο το παίρνουν οι Έλληνες που θα περάσουν ένα πολύ δύσκολο χειμώνα και ότι η σταθερότητα της τρέχουσας πολιτικής δεν έχει βελτιώσει τη ζωή των πολιτών.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι έτοιμο για τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές, ενώ σχολιάζοντας τα σενάρια περί κυβερνητικών συνεργασιών τόνισε ότι αν το σύστημα θέλει να συνεχιστεί η πολιτική του τότε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ μπορούν να τα βρουν ανά πάσα στιγμή διότι διαφέρουν ελάχιστα, διαφέρουν στη σως.

Για τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης σχολίασε πως ήταν νέα και γέρασε και υπενθύμισε τι έγινε το 2015 με του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν παζαρεύει τον λαό.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: