Κίτρινα κοράκια με νύχια γαμψά

Τα αρπακτικά των ΜΜΕ μυρίστηκαν ψητό με τη σύλληψη “κόρης γνωστού ηθοποιού” στην κατάληψη Ματρόζου και έπεσαν στο ψαχνό με τα μούτρα.

Δεν είναι πως δεν είχαν δώσει ποτέ ξανά δικαιώματα, κάθε φορά όμως σκάβουν πιο χαμηλά τον πάτο του πηγαδιού βαρελιού και κατακτούν νέα βάθη.

Με ναυαρχίδα του κιτρινισμού την Espresso, και από κοντά το εμετικό “Μακελειό”, διάφορες φυλλάδες και υπονόμους του διαδικτύου, η “κίτρινη στρατιά” βγήκε παγανιά και όποιον πάρει ο χάρος της “ενημέρωσης”.

Τι σημασία έχει που μιλάμε για ένα ανήλικο κορίτσι; Τι σημασία έχει που δεν υπάρχει καμία κατηγορία εναντίον της; Τι σημασία έχει που η γνωστοποίηση της ταυτότητάς της δεν είναι σύμφωνη με καμία έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας -για να μην πιάσουμε και το νομικό κομμάτι της υπόθεσης;

Σημασία για τα αρπακτικά έχει ότι μυρίστηκαν ψητό: “Κόρη γνωστού ηθοποιού…” Εγγύηση για κίτρινους τίτλους προς άγρα κλικ. “ΣΟΚ”. “Δε θα το πιστέψετε”. “ΣΟΚ στην καλλιτεχνική κοινότητα”. “Δραματικές στιγμές για γνωστό ηθοποιό – Δείτε ποιος είναι…”
Ένα ατελείωτο κίτρινο ποτάμι γλίτσας, μαζί με τη γνωστή φαιά προπαγάνδα για τις “συμμορίες αναρχοκομμουνιστών” που “προσπάθησαν να σκοτώσουν αστυνομικούς…”

Να περιμένουμε άραγε να ασχοληθούν για τα μάτια του κόσμου μαζί τους οι αρχές ή εδώ δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για το δόγμα “νόμος και τάξη”;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: