“Καλώς ήρθατε σύντροφοι” – Με πανό στα τουρκικά υποδέχτηκε η ΚΝΕ την αντιπροσωπεία του ΤΚΡ στη Μυτιλήνη

Επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας ο γγ του ΤΚΡ, Κεμάλ Οκουγιάν, που έφτασε μαζί με το γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, υψώνοντας τη γροθιά του όταν είδε τα μέλη της ΚΝΕ. 

Κορυφώνεται σήμερα το Αντιϊμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη, ενώ με την άφιξη της αντιπροσωπείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας μας ήρθε και μια από τις πιο όμορφες εικόνες του διημέρου. Εκείνη των μελών της ΚΝΕ να υποδέχονται τα μέλη της αποστολής στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, κατά τις 7 το πρωί, με ένα πανό στα τουρκικά, όπου αναγραφόταν “Hos geldiniz yoldaslar”, δηλαδή “Καλώς ήρθατε σύντροφοι” . Επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας ο γγ του ΤΚΡ, Κεμάλ Οκουγιάν, που έφτασε μαζί με το γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, υψώνοντας τη γροθιά του όταν είδε τα μέλη της ΚΝΕ.

Η διεθνιστική αλληλεγγύη, κόντρα στην έχθρα που τεχνηέντως καλλιεργούν οι αστικές τάξεις Ελλάδας και Τουρκίας στον απηνή ανταγωνισμό μεταξύ τους, δεσπόζει και στο χώρο του διημέρου, όπου το περίπτερο της ΚΝ Τουρκίας συγκεντρώνει τα βλέμματα των κατασκηνωτών, που συζητούν με τους Τούρκους συντρόφους, την ώρα που ανάρπαστα έχουν γίνει τα μπλουζάκια και οι εκδόσεις που διατίθενται στους πάγκους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: