Καλά Μπατσούγεννα – Σποτ της ΕΛ.ΑΣ στέλνει εορταστικό μήνυμα αγάπης με Αη-Βασίλη και ταράνδους (VIDEO)

Τα Χριστούγεννα της πανδημίας δε θα μπορούσαν παρά να πλαισιωθούν κι από γλυκούληδες αστυνομικούς που δε χαρίζουν κάστανα ούτε στον Άη-Βασίλη για τη μετακίνησή του.

Μπορεί τα παιδιά φέτος να μην πουν τα κάλαντα, αυτό όμως δε θα επιτρέψει κανείς να μας χαλάσει την όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα και η ΕΛ.ΑΣ φρόντισε και γι’ αυτό. Με ένα τρυφερό σποτάκι σε κινούμενα σχέδια, μας υπενθυμίζει πως “εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές”, αποδεικνύοντας πως είναι άτεγκτη ακόμα και απέναντι στον Αη – Βασίλη, που πρέπει να δείξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνησή του για να μη φάει πρόστιμο. Τελικά τη σκαπουλάρει, γιατί έχει έγγραφο από τον εργοδότη του, δηλαδή “όλα τα παιδιά του κόσμου”. Αν δεν έχει ήδη κυλήσει ένα δάκρυ συγκίνησης στο πρόσωπό σας, πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε. Να προσθέσουμε ότι το σποτάκι είναι προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, με διακριτικό χιούμορ, όπως εκεί που στο μηχανάκι του ντελίβερι, η αγγλική λέξη έχει αντικατασταθεί από το ελληνοπρεπές “τροφοδιανομέας”, προς τέρψιν του καθηγητή Μπαμπινιώτη, γιατί εκτός από το νόμο και την τάξη, η αστυνομία υπερασπίζεται και το γλωσσικό μας πλούτο.

Το βίντεο έχει και μερικές ελλείψεις, όπως για παράδειγμα, τους πρόθυμους  γείτονες που καταδίδουν παραβάτες του ρεβεγιόν, ακολουθώντας την προτροπή συνδικαλιστή των ειδικών φρουρών πριν λίγες μέρες να κάνουν καταγγελίες, τα ΜΑΤ να διακόπτουν πάρτι απείθαρχων νεαρών κι άλλες τέτοιες εικόνες χριστουγεννιάτικής θαλπωρής, αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες. Μάλιστα θα προτρέπαμε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να ενισχύσει τις πρωτοπόρες σκέψεις της και να ντύσει αγιοβασιλήδες τους αστυνομικούς, στολίζοντας με κορδέλες και λαμπιόνια τα περιπολικά, αντικαθιστώντας τον ήχο της σειρήνας του περιπολικού με “jingle bells”. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1341406904376057861

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: