Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο Εφετείο Αθήνας – Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα…

Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές κι ακόμα περισσότερα ερωτήματα. Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι τα φώτα της επικαιρότητας στρέφονται αλλού, σε μονοπάτια πολύ βολικά για το σύστημα, το οποίο κάθε άλλο παρά κλονίζεται από τέτοιες ενέργειες.

Ισχυρή έκρηξη βόμβας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, λίγο πριν τις 3.30 π.μ. στην είσοδο του Εφετείου Αθήνας, στην οδό Λουκάρεως -κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών και την ιστοσελίδα “Ζούγκλα”, κι ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, που απέκλεισαν εγκαίρως το χώρο και τη γύρω περιοχή, για να μην υπάρξουν θύματα. Δεν πρόλαβαν ωστόσο να εξουδετερώσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, που ‘χαν αφήσει στην είσοδο του κτιρίου δύο άτομα, για να απομακρυνθούν στη συνέχεια με μηχανάκι.

Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές κι ακόμα περισσότερα ερωτήματα, που παραμένουν σε εκκρεμότητα, μέχρι να αναλάβει κάποια οργάνωση την ευθύνη για την ενέργεια και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή. Μια λογική υπόθεση πχ θα ήταν πως συνδέεται με το κομμάτι των πλειστηριασμών, αλλά δε στέκει, αφού αυτοί διενεργούνται στο παρακείμενο ειρηνοδικείο. Εκτός και αν είναι μια συμβολική επίθεση ενάντια “στο κράτος, τη δικαιοσύνη του κτλ”…

Σε κάθε περίπτωση, αυτές είναι εικασίες στον αέρα, προς το παρόν, και πρέπει να περιμένουμε. Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι τα φώτα της επικαιρότητας στρέφονται αλλού, σε μονοπάτια πολύ βολικά για το σύστημα, το οποίο κάθε άλλο παρά κλονίζεται από τέτοιες ενέργειες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: