IQ – Θρησκεία – Οικογένεια: Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μοίρασε ελληνόψυχες ευχές για τη νέα χρονιά

Ο περιφερειάρχης αποφάσισε να επικαλεστεί τις φοβερές και τρομερές ιδιότητες που διαθέτει το έθνος μας, ευχόμενος καλή χρονιά “σε όλους τους Βορειοαιγαιοπελαγίτες, σ’όλους τους Έλληνες”, γραμμένο με κεφαλαία φυσικά, αφενός γιατί υπερέχουν κι αφετέρου γιατί οι ξένοι κακό χρόνο να ‘χουν. 

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου είναι γνωστός για τα χαϊδολογήματα του σε κάθε είδους ακροδεξιό ρατσιστή στα πληττόμενα από την προσφυγική κρίση νησιά της περιφέρειάς του. Μεταξύ άλλων, καλλιεργεί συστηματικά το ξενοφοβικό ιδεολόγημα, περί “εθνικής, ιστορικής και φυλετικής αλλοίωσης” που τάχα φέρνουν οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες, που ως γνωστόν φυσικά καμία όρεξη δεν έχουν οι περισσότεροι να μείνουν ανάμεσα στην “καθαρή φυλή” που φαντασιώνονται ο Μουτζούρης και οι ομοϊδεάτες τους.

Δεν αποτελεί λοιπόν ακριβώς έκπληξη ότι για το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του στα μέσα ΜΚΔ, ο περιφερειάρχης αποφάσισε να επικαλεστεί τις φοβερές και τρομερές ιδιότητες που διαθέτει το έθνος μας, ευχόμενος καλή χρονιά “σε όλους τους Βορειοαιγαιοπελαγίτες, σ’όλους τους Έλληνες”, γραμμένο με κεφαλαία φυσικά, αφενός γιατί υπερέχουν κι αφετέρου γιατί οι ξένοι κακό χρόνο να ‘χουν.

Ο Μουτζούρης όμως δε χάνει την αισιοδοξία του για τα πεπρωμένα της φυλής, αφού έχει ως ισχύ “Το ΙQ μας, τη θρησκεία και τους εκπαιδευμένους νέους μας”. Οι οποίοι μπορεί να φεύγουν μαζικά για το εξωτερικό, αλλά τώρα με τα επιδοτούμενα τριχίλιαρα για πρόσληψη σε ελληνικές επιχειρήσεις θα επιστρέψουν για μια νέα κοσμογονία. Όσο για τη θρησκεία, είναι γνωστό από διεθνείς έρευνες ότι υπάρχει μια μάλλον αρνητική σχέση θρησκευτικής πίστης και ευφυίας, αλλά ας μη γινόμαστε βλάσφημοι χρονιάρες μέρες. Όσο για τον “εθνικό μας δείκτη ευφυίας”, τα νέα μάλλον δεν είναι τόσο καλά, αφού η τελευταία σχετική έρευνα (για την οποία μπορεί κανείς να έχει σοβαρές επιστημονικές επιφυλάξεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) φέρνει τον ελληνικό μέσο όρο IQ στο 92, κάτω δηλαδή από το 100 που θεωρείται κανονικά ο μέσος όρος ευφυίας. Έκτοτε βέβαια έχουν περάσει αρκετά χρόνια, και το γεγονός πως οι Μουτζούρηδες έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο ίντερνετ είναι πολύ πιθανό να έχει ρίξει κατακόρυφα το μέσο όρο των ακροατών και αναγνωστών του, σε επίπεδα παρόμοια με εκείνα των ψηφοφόρων του. Για να σοβαρευτούμε βέβαια, ο ρατσισμός κι ο εθνικισμός εν προκειμένω μόνο θέμα βλακείας δεν είναι και το αποδεικνύει κι ο ενορχηστρωμένος τρόπος με τον οποίο οι θιασώτες του τον επιβάλλουν ως “κανονικότητα” στην ελληνική κοινωνία.

screenshot από @blacktom1961

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: