“Η Μπεκατώρου δε μίλησε τότε, γιατί έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό της” – Ο εμετικός Ραπτόπουλος ξαναχτυπά

Ο Ραπτόπουλος λέει πως η Μπεκατώρου απέκρυψε τον βιασμό της, γιατί νοιαζόταν περισσότερο για το Ολυμπιακό μετάλλιο, και καταφέρνει να συμπυκνώσει σε ένα οκτάλεπτο βίντεο τον “φασισμό της διπλανής πόρτας”.

Δεν ξέρουμε αν ο Ραπτόπουλος θα σπεύσει πάλι να ζητήσει συγνώμη από το άτομο που θίγει, όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν με τη Μάγδα Φύσσα, η αλήθεια όμως είναι πως καταφέρνει κάθε φορά να ξύνει τον πάτο του βαρελιού. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της “έξω απ’ τα δόντια” κριτικής του βρέθηκε η Σοφία Μπεκατώρου και οι Ελληναράδες, που “κομματικοποίησαν και αυτό το θέμα”.

Οι ακροδεξιοί βρίζουν την κοπέλα και οι κομμουνιστές την υπερασπίζονται.

Για να δούμε, όμως, τι θέση παίρνει και ο ίδιος, χωρίς… κομματικά γυαλιά.

Σε ένα οκτάλεπτο βίντεο-παρέμβαση, ο Ραπτόπουλος αποφαίνεται πως η Μπεκατώρου δε δίνει καλό παράδειγμα και πως τώρα, μετά από 20 χρόνια, είναι αργά να μιλήσει. Στη συνέχεια δίνει και την προσωπική του ερμηνεία για τη στάση της.

Γιατί δεν το είπε τότε; Γιατί η επιτυχία του ολυμπιακού μεταλλίου, είχε μεγαλύτερη αξία για αυτήν από τον βιασμό της. Έβαλε τον βιασμό στην άκρη του μυαλού της, για να πετύχει…

Έβαλε μάλιστα στο στόχαστρο και τον “φοβητσιάρη Κακλαμανάκη”, (τον τότε σύντροφο της Μπεκατώρου στον οποίο εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της), αλλά και το οικογενειακό της περιβάλλον!

Ίσως έχει λάθος οικογένεια, λάθος μπαμπά, γιατί φοβήθηκε πως θα την σταματήσουν από την ιστιοπλοΐα. Χέστηκα για την ιστιοπλοΐα και τα μετάλλια…

Θεωρεί πως τα παιδιά παίρνουν λάθος μήνυμα από αυτή την κίνηση: “Μιλήστε, όταν δεν έχετε συμφέρον από τον βιαστή”. Ή όπως λέει σε ένα άλλο σημείο: “Αν σας βιάσει ένας μαλάκας, καταγγείλετέ τον. Αλλά αν σας βιάσει ο διευθυντής…”

Επαναλαμβάνει πως η Μπεκατώρου μιλάει τώρα που δεν έχει ανάγκη τον Αδαμόπουλο, και όχι τότε, που τον φοβόταν.

Το κρύψατε για να πάρετε μετάλλιο; Τότε έπρεπε να τα κάνετε πουτάνα. Τότε θα μετρούσε… (…) Το κράτησε μυστικό για την επιτυχία του μεταλλίου. Είναι λάθος, πολύ μεγάλο λάθος.

Ακολουθεί μια παρέκβαση με αρνητικά σχόλια για τα “δεξιόμουτρα” του Αδαμόπουλου, γιατί “είμαι φυσιογνωμιστής”, όπως σημειώνει προς το τέλος του βίντεο. Και για τον κόσμο που έχει μαζέψει ο Μητσοτάκης στη ΝΔ, σε αντίθεση με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που “είχαν γκόμενες τις πηδούσαν, τους έδιναν σπίτια. Άλλο αυτό, (το) είμαι γκομενιάρης…”.

Δίνει μάλιστα ένα ακόμα δείγμα των “προοδευτικών αντιλήψεών του”, λέγοντας πως ο βιασμός θα έπρεπε να τιμωρείται με θάνατο. Και πως αν τύχαινε αυτό στο δικό του παιδί, θα πηγαίναμε σε αυτοδικία και τον θύτη θα τον έψαχνε η Νικολούλη.

Πρέπει να πάει σε άλλον πλανήτη η ψυχή του. Το σώμα κάτω, ενάμισι μέτρο… Έτσι πρέπει να λειτουργήσει ο γονιός.

Ενώ εκτιμά ότι τώρα θα αναλάβει την υπόθεσή του ο Κούγιας και θα την βγάλει καθαρή, γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις, και θα πει πως η δίωξή του είναι πολιτική.

Η σύντομη παρέμβαση είναι διανθισμένη με ένα σωρό μαργαριτάρια, όπως συμβουλές για τους γονιούς ή το σχόλιο ότι “έπρεπε να γνωρίζει το περιστατικό και ο πρώην σύζυγος”, για να καταλαβαίνει από πού πηγάζουν κάποιες παραξενιές της γυναίκας!

Στο τέλος, επαναλαμβάνει την εκτίμησή του πως η Μπεκατώρου και ο Κακλαμανάκης “σιωπήσανε το μετάλλιο” και πως “δεν είναι όλα τα πράγματα δεξιά-αριστερά”. Κι αν τελικά, ο σχολιασμός του αναπαράγει τον “καθημερινό φασισμό της διπλανής πόρτας”, από το κομμάτι της αυτοδικίας, μέχρι το κλασικό “άργησε να το πει”, μάλλον τυχαίο είναι.

Αυτό που δεν είναι καθόλου τυχαίο είναι ότι η πλειοψηφία των σχολίων που ακολουθούν, αντιλαμβάνονται πολύ καλά το μήνυμά του και αναπαράγουν τον ίδιο ακροδεξιό, μισανθρωπικό λόγο, με μερικές φωτεινές εξαιρέσεις, όπως αυτή που παραθέτουμε.

Δηλαδή για σένα Ραπτόπουλε θα έπρεπε η Μπεκατώρου να ήταν σήμερα χωρίς μετάλια, χωρίς επιτυχίες στο άθλημα που αγαπάει, μια απλή υπάλληλος σε ένα γραφειάκι που θα λέει “ναι αλλά τουλάχιστον κατήγγειλα τον βιαστή μου”. Τι είναι η καταγγελία βιασμού για να την κάνεις εντός ορίου κουπόνι; Ξέρεις εσύ τι ψυχική πάλη πέρασε τόσα χρόνια φοβούμενη χίλια δυο ηλίθια σχόλια σαν τα δικά σου; Ουσιαστικά καλύπτεις αυτόν και τους μελλοντικούς βιαστές άθελά σου μ’ αυτά που λες. Εκεί πατάνε όλοι αυτοί, στο φόβο του θύματος να μιλήσει.

Ο Ραπτόπουλος και οι όμοιοί του είναι μέρος του προβλήματος και της αιτίας που η (κάθε) Μπεκατώρου φοβήθηκε και άργησε να μιλήσει. Όποιος έχει γερό στομάχι, μπορεί να δει τα υπόλοιπα στο βίντεο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: