“Η λύση είναι μία – Πάμε στην πορεία” – Η Ελένη Φουρέιρα ποστάρει στόρι από τη διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρέθηκε “on fuego” και με έντονη ACAB διάθεση ανάρτησε στόρι στο Ίνσταγκραμ από την τελευταία διαδήλωση κατά της καταστολής. 

Το ελληνικό λαϊκό-ποπ πεντάγραμμο συντονίζεται στο δρόμο που χάραξαν μεγάλες μορφές του διεθνούς σταρ σύστεμ όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Ριάνα και η Έμιλι Ρακατόφσκι, μπαίνοντας μπροστά στους αγώνες για τις δημοκρατικές ελευθερίας και τα κοινωνικά δικαιώματα.

Μετά την Καίτη Γαρμπή που μας υπενθύμισε πως “όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον”, η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα – που συνυπάρχει φέτος τηλεοπτικά με τη Γαρμπή στο House of fame, τυχαίο συνέλληνες; – βρέθηκε “on fuego” και με έντονη ACAB διάθεση ανάρτησε στόρι στο Ίνσταγκραμ από την τελευταία διαδήλωση κατά της καταστολής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αναπαραγωγή ανάρτησης από το λογαριασμό @yperoxa.plasmata, που συνοδεύεται από τη λεζάντα “Μήνυμα κατά της αστυνομοκρατίας και της καταπάτησης βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων, έστειλαν και σήμερα χιλιάδες πλήθους κόσμου στο #Σύνταγμα με μια εντυπωσιακή́ συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Το πιο ηχηρό χαστούκι ενάντια στο αυταρχικό καθεστώς”.

Δεν είναι πως η Ελένη Φουρέιρα είχε δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα στο παρελθόν. Η’ μήπως είχε δώσει; Πχ όταν έλεγε για τις διακρίσεις που βίωσε στην Ελλάδα λόγω της καταγωγής της και της φτώχειας της οικογένειας ή τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, όταν άκουγε καθημερινά σειρήνες και κρυβόταν μέσα στο σπίτι της, διαφεύγοντας υπό δύσκολες συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να απέχει πολύ από το να τη χαρακτηρίσουμε “συντρόφισσα Φουρέιρα”, αυτό όμως δεν είναι προϋπόθεση για να μπορεί να αγανακτεί με όσα βλέπει γύρω της, την άγρια κρατική καταστολή και να ανεβάζει στο προφίλ της στο ίνστα στόρι από την πρόσφατη συγκέντρωση ενάντια στην αστυνομική βία. Ασφαλώς δεν κοιτάμε κανέναν αφ’ υψηλού όταν εκφράζει ευαισθησίες. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, πως αυτά που πιστεύει κανείς δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με όσα ανέμελα τραγουδάει.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: