“Η καρδιά του υπήρξε ένα χυτήριο που παρήγαγε ατόφιο το φλογερό μάγμα του Μαρξισμού-Λενινισμού” – H KFA Eλλάδας εκφράζει τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Μάκη Μαΐλη

“Δεν υποχώρησε στην αντεπαναστατική έξαρση του ’90 και υπήρξε συνεπής επανάστασης απέναντι στο λαό ,το κόμμα και την ίδια του την ζωή” σημειώνει η ανακοίνωση.

Τη θλίψη του για το θάνατο του Μάκη Μαΐλης εξέφρασε με ανακοίνωσή της η KFA Eλλάδας, σημειώνοντας τη συνεπή του πορεία σε πολύ αντίξοες συνθήκες και υπενθυμίζοντας μια ρήση του Στάλιν σχετικά με τη δυσκολία του να είσαι επαναστάτης σε μη επαναστατικούς καιρούς.
Ο Κορεάτικος Σύνδεσμος Φίλιας στην Ελλάδα εκφράζει την λύπη του για την απώλεια του Μάκη Μαΐλη μέλους της ΚΕ και υπεύθυνο του τμήματος ιστορίας του ΚΚΕ.
Υπήρξε ένας άνθρωπος σεμνός και τίμιος, συνεπής Κομμουνιστής που κράτησε ψηλά το κεφάλι σε δύσκολες εποχές για τον ελληνικό λαό και το κόμμα.
Η καρδιά του υπήρξε ένα χυτήριο που παρήγαγε ατόφιο το φλογερό μάγμα του Μαρξισμού-Λενινισμού αφού δεν υποχώρησε στην αντεπαναστατική έξαρση του ’90 και υπήρξε συνεπής επανάστασης απέναντι στο λαό ,το κόμμα και την ίδια του την ζωή.
Μέλος της ΚΝΕ στα νεανικά του χρόνια και έπειτα του ΚΚΕ αφιέρωσε όλη του την ζωή στην μεγάλη υπόθεση της επανάστασης και του Σοσιαλισμού με θάρρος, αυταπάρνηση και δεκαετίες σκληρής επαναστατικής δουλειάς.
Τα συλλυπητήρια μας προς το ΚΚΕ  και την οικογένεια του.
«Είναι εύκολο να είσαι επαναστάτης όταν όλοι εξεγείρονται, αλλά πολύ πιο δύσκολο κατά το κουραστικό, υπομονετικό, προπαρασκευαστικό στάδιο».
Ιωσήφ Στάλιν
KFA Greece
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: