“Γκο-μπακ εχθροί της κυρα-Μέρκελ” – Η αστυνομία θυροκολλεί σε γραφεία οργανώσεων την απαγόρευση διαδηλώσεων…

Η αστυνομία θυροκόλλησε στην πόρτα των γραφείων του ΝΑΡ την απόφαση απαγόρευσης της ολοκλήρωσης της πορείας κατά της Μέρκελ. Σε αυτήν ανέφερε τις διατάξεις με τις οποίες θα διώκονταν, όσοι θα παρέβαιναν την απαγόρευση, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία του “ΠΡΙΝ”, αναφέρονταν ονομναστικά 15 αριστερές οργανώσεις.

Από το “γκο-μπακ κυρία Μέρκελ” στα εγκώμια και τη θερμή υποδοχή της εταίρου, ήταν ένα μνημόνιο δρόμος…

''Go back κα. Μέρκελ '' Κοίταξε λίγο πίσω και δες με τι μαστοριά ένα αστικό πολιτικό μόρφωμα και με τι συνθήματα σε πήρε στο όχημά του και δες που σε κατέληξε σήμερα !

Gepostet von Konstantinos Mpourxas am Donnerstag, 10. Januar 2019

 

Έμενε όμως κάτι ακόμα για να δέσει το γλυκό. Η απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, για να μην ενοχληθεί η στρατηγική μας σύμμαχος. Κι είναι εντυπωσιακό να βλέπεις πώς αλλάζει κανείς μες σε έξι και κάτι χρόνια…

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, όπως καταγγέλλει η εφημερίδα “Πριν”, η αστυνομία θυροκόλλησε στην πόρτα των γραφείων του ΝΑΡ την απόφαση απαγόρευσης της ολοκλήρωσης της πορείας κατά της Μέρκελ. Σε αυτήν ανέφερε τις διατάξεις με τις οποίες θα διώκονταν, όσοι θα παρέβαιναν την απαγόρευση, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, αναφέρονταν ονομναστικά 15 αριστερές οργανώσεις.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

4 Σχόλια

 • Ο/Η vassilis λέει:

  Το ΝΑΡ, έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει το “φίδι”, όταν αυτό ήταν ακόμα μέσα στο αυγό του και ήταν αδύναμο. Ας τα βρει λοιπόν τώρα το ΝΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
  Δεν αισθάνομαι να με αφορούν τα προβλήματα που έχουν μεταξύ τους.

 • Ο/Η Δύσκολες Νύχτες λέει:

  Δεν πρόκειται για “ενδοοικογενειακό καβγαδάκι” ΝΑΡ – Σύριζα, αλλά για το ζήτημα της καταστολής των διαδηλώσεων, το οποίο αφορά τον οποιονδήποτε και το βρίσκουμε διαρκώς μπροστά μας σε ολοένα και πιο αυταρχική μορφή. Προφανώς ο ρόλος του ΝΑΡ κι εν γένει της πλειονότητας του εξωκοινοβουλίου στη στήριξη του Σύριζα δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σταθεί κανείς σε μια ατελέσφορη και χαιρέκακη λογική τύπου “καλά να πάθετε”. Καταδίκη του κρατικού αυταρχισμού με αστερίσκους και προϋπόθεση τον “πρότερο έντιμο βίο” δεν νοείται.

  • Ο/Η Ηλίας Τζαμουράνης λέει:

   Δεν είναι “χαιρεκακία”(!) να μην “τσιμπάμε” στους θεατρινισμούς μεταξύ “ασπόνδων” συνεργατών. Μπροστά στο λαϊκό κίνημα δεν είναι μόνο οι επίσημες δυνάμεις καταστολής, αλλά και οι ανεπίσημες, με τα κοφτερά μαρμαράκια, όταν ….”περιφρουρούμε τη Βουλή”! Ας τα βρούν! Σάμπως και οι τσιπραίοι δεν αλληλοκαταγγέλονταν με το ΠΑΣΟΚ, πριν γίνουν Πασόκ-στη-θέση-του-Πασοκ;
   Αλλωστε, μια συνάντηση με τον Βούτση νομίζω πως μπορεί να άρει τις παρεξηγήσεις, όπως και χτες μεταξύ ΟΚΔΕ και ΕΡΤ.

  • Ο/Η vassilis λέει:

   “Δύσκολη Νύχτα”, αυτό ακριβώς που προσπαθεί να κάνει το ΝΑΡ και γενικότερα το εξωκοινοβούλιο, είναι, χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής, να ξεχαστεί ο ρόλος του σαν προσάρτημα (αξεσουάρ) στον ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτός φιλοτεχνούσε αριστερό προφίλ για να παραπλανήσει τον κόσμο.
   Δεν είναι χαιρεκακία αυτά που έγραψα. Είναι συνειδητή αποστασιοποίηση από ένα χώρο, παντελώς αναξιόπιστο και για τον οποίο μόνο ένας….οιωνός είναι άριστος. Αντι ΚΚΕ, αντισοβιετισμός και σε τελική ανάλυση αντικομμουνισμός! Νομίζω ότι σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, το “καλά να πάθετε” είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να πει κανείς.

Κάντε ένα σχόλιο: