Γιες μεν – Απάντηση του δήμου Πάτρας στο “Ευχαριστώ” του Πάιατ στους ανθυποψήφιους του Πελετίδη

Κέρδισαν δικαιολογημένα τον τίτλο του γιες μαν, δηλαδή του  υποτακτικού και του κολαούζου των Αμερικανών ιμπεριαλιστών.

Με μια λιτή και καυστική ανακοίνωση σχολίασε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων, το “ευχαριστώ” που σε άπταιστα ελληνικά απηύθυνε ο “ποδηλάτης” πρέσβης Τζέφρεϋ Πάιατ σε αστούς υποψηφίους της πόλης, που έκαναν ουρά για να του σφίξουν στο χέρι, εξαπολύοντας παράλληλα πυρ ομαδόν κατά της δημοτικής αρχής του Κώστα Πελετίδη, κατηγορώντας τον για “προγραφές”, “αμαύρωση της πατρινής ιστορίας” ακόμα και “ζημιά στον τουρισμό”. Η ανακοίνωση τους αποδίδει τον τίτλο που με τόσο κόπο κατέκτησαν, γιατί πάνω απ’ όλα η σημερινή διοίκηση είναι ακριβοδίκαιη και αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των αντιπάλων της.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε μέσω Twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ στους υποψηφίους Δημάρχους κυρίους Παπαδημάτο (ΝΔ) και Αλεξόπουλο (ΚΙΝΑΛ), αλλά και όλους όσους έσπευσαν να τον υποδεχτούν με ανακοινώσεις τους, όπως οι κύριοι Ρώρος (ΣΥΡιΖΑ) και ο ακροδεξιός Νικολόπουλος.

Κέρδισαν δικαιολογημένα τον τίτλο του γιες μαν, δηλαδή του  υποτακτικού και του κολαούζου των Αμερικανών ιμπεριαλιστών.

Σε ότι μας αφορά, έχουμε επιλέξει συνειδητά αντί να δεχόμαστε τις ευχαριστίες του Αμερικανού πρέσβη να εκφράζουμε τα φιλειρηνικά αισθήματα της πλειοψηφίας του πατραϊκού λαού.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: