Γιατί είχε Μακεδονικές-Φυρομικές πινακίδες-Απίστευτη καταγγελία με πιθανό χρυσαυγίτικο δάκτυλο

Βανδαλισμός σε πινακίδα από τη “Βόρεια Μακεδονία” επειδή έφερε ένδειξη της χώρας προέλευσης από βουλευτή της ΧΑ καταγγέλλεται στη διάρκεια επίσκεψης του οδηγού στην Αθήνα.

Πριν λίγες ώρες χρήστης του reddit,  σλαβομακεδονικής καταγωγής αν κρίνουμε από το σημαιάκι δίπλα στο όνομα χρήστη του, ανέβασε φωτογραφία όπου φαίνεται πινακίδα από αμάξι φίλου του που ισχυρίζεται πως πήγε στην Αθήνα, Στην εικόνα διακρίνεται καθαρά πως με αιχμηρό αντικείμενο έχει ξυστεί η ένδειξη “MK” από την πινακίδα, υποδηλώνοντας τη χώρα προέλευσης. Σύμφωνα με τον ίδιο χρήστη, υπεύθυνος για το βανδαλισμό είναι (μη κατονομαζόμενος) βουλευτής της ΧΑ, ο οποίος φέρεται να σταμάτησε μες στην κίνηση μόνο και μόνο για να αφαιρέσει την ένδειξη, φωνάζοντας παράλληλα “Μακεδονία, Μακεδονία”.

Η καταγγελία μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, σε κάθε περίπτωση, αν ισχύει έστω και κάποια παραλλαγή του περιστατικού, είναι αναπόφευκτοι οι συνειρμοί με το αλήστου μνήμης σκετσάκι των ΑΜΑΝ για τις “αθηναϊκές πινακίδες”:

Εξάλλου όλος ο κόσμος το λέει, κι ο Μπάμπης ο Σουγιάς, κι ο Κώστας ο Βουκεφάλας, και ο Πέτρος ο Μακεδονομάχος. Αφού έχει μακεδονικές πινακίδες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
2 Σχόλια

  • Ο/Η Stamatis Solanakis λέει:

    Αν δει κανείς τα σχόλια στο λινκ που δίνετε, θα καταλάβει ότι η μ@@@@κία αλλά και ο φασισμός (τουλάχιστον αυτός… με τον φερετζέ) έχουν βαρέσει κόκκινο και στην γείτονα χώρα….
    Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα…. Τώρα από την στιγμή που δεν αναφέρει ξεκάθαρα όνομα και δεν έκανε καταγγελία/μήνυση, ως μη γενόμενο!! εδώ ξυλοφορτώνουν (μόλις χθες) κόσμο, σκοτώνουν κόσμο και όλα ψη(ο)λα αρμενίζουνε…με την γρατζουνιά στην πινακίδα θα ασχοληθούν?

Κάντε ένα σχόλιο: